Tria33 - Tria Toni Puntí - Comediants + Fira de Titelles de Lleida

Tria33 - Tria Toni Puntí - Comediants + Fira de Titelles de Lleida

Comediants repassa la seva trajectòria en una exposició al Palau Robert; és una de les recomanacions d'en Toni Puntí per a aquesta setmana, a més de la Fira de Titelles de Lleida, entre d'altres.

Assistim a un assaig d'una de les formacions de dansa d'arrel més destacades del panorama actual, l'Esbart Sant Cugat, que acaba de presentar l'espectacle "Tant records". En parlem amb la directora Laia Martínez, el "cantaor" Pere Martínez, el percussionista Xoan Sánchez i els dansaires Arnau Marimon i Anna Casanova.

Al reportatge, en clau cinematogràfica, parlem de quatre estrenes previstes per a aquesta setmana: el biopic "Trumbo", en què Bryan Crantson interpreta el mític guionista de Hollywood víctima de la cacera de bruixes; "La punta del iceberg", drama sobre el món dels abusos laborals protagonitzat per Maribel Verdú; "La noche que mi madre mató a mi padre", una comèdia coral encapçalada per Belén Rueda i Eduard Fernández, i el documental sobre ecologia i biodiversitat "Mañana", que ha batut rècords de taquilla a França.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3