Tria33 - Tria personal Laura Sangrà

Laura Sangrà obre la setmana del "TRIA33" amb una tria personal per alimentar l'ànima tant com el cos: d'entrant, l'exposició col·lectiva d'Arikha, Auerbach, Kitaj i Uglow que fa la Galeria Marlborough; el plat principal és "El penúltim sopar", de la Galeria Palmadotze de Santa Margarida i els Monjos, i de postres la primera edició de l'Utopia Photo Market.
Assistim als assajos de "Sols", l'espectacle que reuneix a l'escenari del Centre Artesà Tradicionàrius, a Barcelona, l'acordionista Carles Belda i el coreògraf i ballarí Jordi Rubio. Un repàs per les peces d'arrel fonamentals de les carreres respectives i un homenatge al mestre coreògraf Joan Serra, de qui Jordi Rubio és nebot.

Júlia Bertran conversa amb Núria Güell, una artista i activista compromesa amb l'art denúncia, autora, entre d'altres, del projecte "Manual per expropiar bancs". Ara Núria Güell presenta una exposició individual a la galeria ADN, a Barcelona: "Bones intencions", en què mostra sis projectes diferents elaborats durant els dos últims anys.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3