Tria33 - Tria Pau Benavent: Joan Serra + Joan Figueres

El 4 de juliol del 2013 moria el coreògraf Joan Serra, pedagog i creador a l'entorn de la dansa d'arrel catalana. Per reivindicar el seu llegat, el músic Joan Figueres ha escrit un llibre que recull la seva didàctica de la dansa des de la dansa tradicional mateixa, i ha impulsat l'espectacle "Mimosa", que s'estrenarà aviat.
És la tria personal de Pau Benavent per a aquest divendres.

Amb el festival de Canes acabat d'arrencar, Jaume Figueras entrevista el que serà el principal representant català en la gran cita del cinema internacional: Albert Serra. El cineasta de Banyoles presentarà en la secció oficial fora de competició el seu últim llargmetratge, "La mort de Lluís XIV", un relat dels últims dies del monarca francès, a qui dóna vida tota una icona del cinema de la Nouvelle Vague: l'actor Jean-Pierre Léaud.

La relació del director Lluís Pasqual amb García Lorca va començar molt aviat i el poeta mai l'ha deixat d'acompanyar. Ara Pasqual presenta el llibre "De la mano de Federico", on relata el vincle amb el poeta andalús, en qui troba un mirall on emmirallar-se.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3