Tria33 - Tria Anna Guitart: Joan Margarit + Lluís Solà + Jordi Sarsanedas + Agustí Bartra + Sebastià Portell

En el marc del Barcelona Poesia, a la seva tria personal l'Anna Guitart ens recomana cinc volums poètics acabats de publicar: "L'ombra de l'altre mar" de Joan Margarit, "Poesia completa" de Lluís Solà, "Palimpsest" de Jordi Sarsanedas, "L'arbre de foc" d'Agustí Bartra i "Massa deutes amb les flors", de Sebastià Portell, una conversa amb la poeta Antònia Vicens.


Toni Puntí entrevista l'autor i director Pau Miró amb motiu de la seva primera Sala Gran al TNC, l'estrena de l' obra "Victòria". Una història a la Barcelona dels anys 50, amb una barberia com a escenari principal i amb un quartet protagonista de luxe: Emma Vilarasau, Jordi Boixaderas, Pere Arquillué i Mercè Arànega. També els acompanyen Joan Anguera, Mar Ulldemolins i el jove actor Nil Cardoner.

Continuem amb accents poètics en el reportatge d'avui: la col·lecció Alabatre, de l'editorial LaBreu, celebra deu anys havent confegit una col·lecció de referència en la poesia catalana dels últims anys. En parlem, entre d'altres, amb el poeta i editor Marc Romera, i amb el crític especialista en poesia Jordi Marrugat.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3