Tria33 - 18-04-2016 - 23:00h

Aquesta setmana de Sant Jordi, els nostres presentadors obriran cada dia el Tria33 amb llibres i tot tipus de recomanacions vinculades a la literatura.

Júlia Bertran ens oferirà una tria amb llibres subversius o trencadors, lletres que enderroquen murs i prejudicis: "I si estiguéssim en guerra", de Janne Teller, "Lo mejor del Reality News de Mongolia", de diversos autors, "Maternidades subversivas", de Maria Llopis, "ABCDARI per a adults", d'Òscar Dalmau i Pilarín Bayés, i "El dedo", de Luna Miguel.

Amb motiu de l'estrena al Teatre Romea de Barcelona de "César & Cleopatra", Toni Puntí entrevista l'actriu Àngela Molina, que, al costat d'Emilio Gutiérrez Caba, protagonitza aquesta conversa entre els dos personatges dos mil anys després d'haver-se estimat. Amb una llarga carrera cinematogràfica i televisiva, és un privilegi veure ara l'actriu damunt l'escenari.

Muriel Villanueva i Víctor García Tur tenen molt present el fet de néixer i morir, el canvi i la regeneració en les seves dues últimes novel·les.
Víctor García Tur ha guanyat el premi de novel·la Marian Vayreda 2015 amb "Els ocells", escrita a partir de la impressió que li va causar l'obra mestra d'Alfred Hitchcock; Muriel Villanueva presenta una novel·la d'autoficció i amb dosis de fantasia, "El parèntesi esquerre", il·lustrada amb exquisits dibuixos d'Aitana Carrasco, escrita arran de l'experiència de la maternitat i el canvi.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3