Tria33 - 17/02/2016 - 22:00h

La tria personal de Toni Puntí farà atenció a algunes propostes teatrals imprescindibles de la cartellera, com "Panorama des del Pont", que es pot veure al Teatre Romea, "El professor Bernhardí", al Teatre Nacional de Catalunya, "Fusells" a l'Almeria Teatre, "Et planto" al Tantarantana, "La piedra oscura" al Teatre Lliure i el retorn d'Amparo Moreno amb un xou en solitari.

Laura Sangrà entrevista el pintor manlleuenc Josep Surinyac, habitual de la fira d'art ARCO, la 35a edició de la qual se celebrarà del 24 al 28 de febrer. Visitem l'artista manlleuenc al seu mas-taller de Puig-barranc per saber què presentarà aquest any a Madrid.

Coincidint amb l'edició barcelonina del Festival d'Arts Digitals MUTEK, al reportatge d'avui parlarem amb tres artistes que s'enfronten de maneres molt diferents al repte de portar al directe la música electrònica. Són el duet vallesà The Suicide of Western Culture, la videoartista Alba G. Corral ¿tots dos presents al MUTEK- i el músic nord-americà instal·lat a Barcelona Filastine. Tots tres ens expliquen com s'ho fan per aconseguir que en un concert de música electrònica, a més d'obrir les orelles, valgui la pena obrir els ulls.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3