Residències: Reflexions sobre l'espai

"Tria 33 Extra" visita els tallers de molts artistes del segle XXI que estan situats en residències.

Com condiciona l'obra de l'artista l'espai on treballa? Més enllà del lloc físic, en quina mesura l'influencia l'entorn humà? I les eines o la tecnologia que té a l'abast? I el paisatge que veu a través de la finestra?

No són poques les obres que representen el taller de l'artista al llarg de la història de l'art: de Velázquez a Nauman, passant per Courbet, Picasso i Brancusi. D'una manera més subtil, però, també es reflecteix en la llum, els colors o la temàtica de moltes altres peces.

El "Tria33 extra", "Residències: reflexions sobre l'espai" , proposa explorar aquestes reflexions a través d'un passeig pels tallers de molts dels artistes del segle XXI, les residències.

Aquests nous espais responen a les necessitats de sempre i a altres de noves i variades. Per això anirem a Piramidón, que ofereix grans espais a pintors consagrats; a Hangar, on les sinergies entre artistes obren el ventall de possibilitats; a Konvent, el més alternatiu de tots, i al CAN de Farrera, un paradís d'alta muntanya aïllat de la rutina diària.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3