Circ de demà

Circ de demà

"Circ de demà" és un reportatge sobre l'escena circense actual a partir del seguiment de tres joves companyies catalanes immerses en el procés de creació del seu pròxim espectacle.

El món del circ viu en un estat de permanent progressió, una situació que en els últims 15 quinzeanys s'ha accelerat visiblement. Les millores impulsades per l'Associació de Professionals de Circ de Catalunya, la regulació dels estudis circenses i l'aparició de nous espais de creaciósón alguns dels factors que han contribuït a fer evolucionar aquest art com cap altre en un període força breu de temps. També és important el retorn d'artistes catalans formats a l'estranger i l'arribada d'altres de diversa nacionalitat,

De la mà de la veterana companyia de pallassos Los Excéntricosi del crític Jordi Jané entrarem en matèria, però són Joan Català i Roser Tutusaus, els recentment guardonats Animal Religion i la Companyia de Circ "eia",qui ens obren les portes dels seus laboratoris de creació. Com treballen? Què els motiva? Quins riscos estan disposats a assumir?

Rere la diversitat de propostes, l'espectador descobrirà un motor comú: la recerca d'un llenguatge escènic personal i renovador capaç d'expressar la pròpia concepció del món.

"Circ de demà" és un reportatge del Tria33 i l'Àrea de Culturals de TV3 amb la col·laboració de Lavinia Audiovisual. Amb guió i direcció de Carlota Casas, està realitzat per Fernando Solanes.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3