Míting Internacional Catalunya. Atletisme

Nova edició del Míting Internacional Catalunya, organitzat per la Federació Catalana d'Atletisme, que es disputa a la pista coberta de Catalunya, situada al barri de Sant Oleguer, a Sabadell.
Es tracta d'un espectacle esportiu que reuneix estrelles de l'atletisme, tant catalanes, com de nivell internacional. Més de 180 atletes, de 28 països i 4 continents, han confirmat la seva assistència.
Destaquen els velocistes catalans Bernat Canet, Pol Retamal i Jael Bestué (60m), Xènia Benach (60 tanques), Bernat Erta (doble medallista internacional en els 4x400m) i Esther Guerrero, que busca la mínima en 1.500 per a l'Europeu de pista coberta d'Istanbul.
Pel que fa als atletes internacionals han confirmat la seva participació el llançador de pes polonès Michal Haratyk (campió d'Europa indoor 2019), el seu compatriota Piotr Lisek (subcampió europeu de perxa a Londres 2017), el corredor de mig fons britànic Jamie Webb, la saltadora de llargada italiana Larissa Iapichino, la velocista nord-americana Dezerea Bryant i l'especialista en 400 metres neerlandesa Lisanne De Witte.
El Míting Internacional de Catalunya es disputa des de 2016. Aquesta és la 8a edició, la 7a que es farà a Sabadell. El 2021, no es va poder fer al Vallès i es va celebrar a la capital catalana, al Palau Sant Jordi.
Els comentaris són de Marc Negre, l'anàlisi tècnica de Robert Díaz i les entrevistes als atletes de Maria Guixà.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3