Les propostes musicals del DJ Miqui Puig

Les propostes musicals del DJ Miqui Puig

El DJ oficial del "Tot es mou", Miqui Puig, ha tornat al programa per recomanar-nos una sèrie de propostes de música que no podem passar per alt. Ha començat parlant d'una de les bandes més respectades de l'escena catalana, la Sra. Tomasa, que porta a la gran pantalla un dels concert més especials de la seva carrera professional: el del 2019 a la Lleialtat Santsenca.
Puig també ens ha recomanat llibres de música o de músics, ara que ve Sant Jordi: "Pendents que arribin els conqueridors", de Miquel Serra; "Sobre el Wu-Tang Clan", de Will Ashon, i "Starlust: Las fantasias secretas de los fans", de Fred Vermorel.
De cançons en si, el DJ ens ha recomanat "Estás escuchando", de Juan Wauters, una cançó folk per xiular; "My Heartache and Me", dels Pink Flamingo Rhytm Revue, que recrea el so mític de la FM dels anys 70, exuberant, càlida i molt ben acabada, i "Paper boats", de Crim, la banda de punk rock catalana.
Per acabar la seva secció, Miqui Puig ens ha recomanat un vinil final: "Still Dreams", música japonesa d'estil pop electrònic.

TEMES:
Impulsem CulturaMúsica
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3