La teràpia de la veritat mou les celebritats

Aquesta tarda ens hem plantejat si dir la veritat és terapèutic. Segons ens ha explicat la Mireia Mallol, hi ha un munt de persones que s'apunten a aquesta tendència de dir la veritat a la televisió o davant dels mitjans.
En l'últim capítol del documental de Rocío Carrasco, la protagonista va relatar les agressions físiques i verbals patides a mans de la seva filla per la influència paterna. També ho ha fet Antonia Dell'Atte contra el seu exmarit, i Ana Obregón li ha dit que és una mentidera.
Dues personalitats internacionals que també han dit les seves veritats són Angelina Jolie, que ha posat a la llum el suposat abús infantil i de violència domèstica de Brad Pitt contra ella i els seus fills quan vivien junts; i el productor de cinema, teatre i televisió Scott Rudin, que s'ha retirat després de ser acusat de cometre abusos.
Hem connectat amb el periodista Marc Tió, que viu a Nova York, per parlar de si se'n parla gaire, del tema d'Angelina Jolie i Scott Rudin explicant la seva veritat.
També hem parlat del tema a la taula de distensió, amb Sergi Mas, Juliana Canet, Neus Sala i Carme Lluveras.

TEMES:
Violència masclista
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3