La filla de Rocío Carrasco: del vincle a l'agressió

La filla de Rocío Carrasco: del vincle a l'agressió

Ahir es va emetre a Tele 5 un nou capítol sobre Rocío Carrasco centrat en l'agressió de la seva filla Rocío Flores el juliol del 2012, per la qual va haver d'ingressar en un hospital. En aquest programa, seguit per més de 3 milions de persones, Carrasco va parlar de situacions de violència filioparental i va explicar que, tot i que el vincle entre totes dues no està trencat, necessita temps.
Hem parlat amb la psicòloga Sònia Cervantes, que va participar ahir en l'entrevista a Carrasco, per saber com interpreta que Carrasco digui que la seva filla "era un botxí perquè abans havia estat víctima del seu pare", si és habitual que l'agressor vulgui manipular els fills, si és normal que les víctimes necessitin tant de temps per curar les ferides, si la sèrie documental estan servint per visibilitzar la violència de gènere i si a la nostra societat sovint encara es culpabilitza i es jutja les víctimes.
Hem comentat aquest tema a la taula de distensió amb els tertulians Marta Pontnou, Joan Callarissa, Sílvia Taulés i Neus Sala.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3