Èxit en la prova pilot del concert al Sant Jordi

És el moment de fer valoracions del concert de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi del 27 de març, el primer concert massiu en pandèmia, amb cinc mil espectadors i sense distància de seguretat, amb prova d'antígens i mascaretes FFP2.
Després d'un mes exacte d'aquella nit, hem parlat amb un dels responsables de l'estudi, el doctor Josep Maria Llibre, de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, i Gemma Recoder, directora de Canet Rock i una de les organitzadores del Festival per la Cultura Segura.
Els hem preguntat quines són les dades de positius que es van contagiar en el concert, si esperaven dades similars, si tenien confiança que sortís tan bé, què representen els 6 positius que es van detectar i quina ha estat la clau per aconseguir tan poca transmissió.
També els hem preguntat quin és ara el pròxim pas, què els sembla que altres països facin proves pilot com la del Sant Jordi i com està el sector dels promotors de concerts.
Per acabar, el doctor Llibre ha comentat com valora el brot que hi ha hagut en una residència d'Esparreguera, on tothom estava vacunats.

TEMES:
Covid-19Música
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3