Dolors Bassa: "Soc a la presó i compliré la sentència injusta, però a mi no m'han canviat: continuo sent independentista"

Dolors Bassa: "Soc a la presó i compliré la sentència injusta, però a mi no m'han canviat: continuo sent independentista"

Aquest mes d'octubre ha fet un any de la sentència del procés i la Dolors Bassa, condemnada a 12 anys de presó, ha publicat el llibre "Carregada de raons", en què, a quatre mans amb la seva germana i diputada al Congrés per ERC Montse Bassa, explica les vivències, sentiments i tot el que han viscut des de l'octubre del 2017. El 2 de novembre farà tres anys que Dolors Bassa va entrar a la presó per primera vegada juntament amb l'exconsellera Meritxell Borràs, que va ser condemnada a inhabilitació i una multa i absolta pel Suprem. Avui les hem tingut al plató, i a la Dolors li hem preguntat com és el seu dia a dia, ara que té el tercer grau. Hem destacat diversos fragments del seu llibre i li hem preguntat per què va canviar d'advocat. Amb la Meritxell hem parlat de com va refer la vida després del pas per la presó, i totes dues juntes han comentat com han rebut l'absolució del major Trapero, la relació que van tenir a la presó, els pitjors moments que recorden allà dins i si es penedeixen de no haver-se quedat a l'exili.

TEMES:
Dolors Bassa
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3