Com serà el Sant Jordi?

Ja sabem exactament com se celebrarà el Sant Jordi aquest divendres. El sector del llibre i la flor, d'acord amb les autoritats sanitàries, han presentat un pla, que ens ha detallat Mireia Mallol.
En aquest segon Sant Jordi amb pandèmia, el Procicat, la Cambra del Llibre de Catalunya i el Gremi de Floristes permetran instal·lar parades de llibres i roses als carrers de Barcelona en espais perimetrats de llocs emblemàtics de la ciutat, amb gel hidroalcohòlic i mascareta, i hi haurà un sentit únic d'entrada fins a la sortida i les parades estaran separades físicament. Altres mesures que inclou el pla són: els escriptors podran firmar llibres als espais que s'han habilitat amb aquesta finalitat dins dels recintes, la venda de llibres i roses al carrer es farà davant dels comerços i la venda de roses, només els floristes.
A Barcelona hi haurà 11 espais públics perimetrats i amb control d'aforament, que acolliran unes 180 parades de venda i 31 espais de signatures. A més, hi haurà 490 parades que podran instal·lar-se a l'exterior de les llibreries.
Per a la resta de territoris de Catalunya, aquest mateix pla s'adaptarà a la mida de cada ciutat. També cal destacar que enguany es vendran roses blanques com a homenatge als professionals sanitaris.

TEMES:
AmbLaCulturaSant Jordi
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3