Antoni Bassas: "La reunió d'avui a Lledoners és significativa, però no definitiva"

Aquesta tarda, les negociacions per arribar a un acord de legislatura entre Esquerra Republicana i Junts s'han traslladat a la presó de Lledoners per poder comptar amb l'assistència d'Oriol Junqueras i Jordi Sànchez. Amb Antoni Bassas hem parlat de si aquesta reunió pot marcar un punt d'inflexió en les converses entre tots dos partits, si s'haurà parlat d'alguna cosa més que de conselleries i si es complirà el termini de l'1 de maig.
Bassas també ha explicat si comparteix la preocupació del Banc d'Espanya, que alerta sobre la situació d'extrema vulnerabilitat que viuen els joves provocada per dues crisis consecutives, si aquesta precarietat laboral dels joves es pot traduir en més conflictivitat social i inestabilitat política i si Espanya necessita un canvi total del seu sistema econòmic i del seu model laboral per donar una solució a tots aquests joves.
Per acabar, ha comentat els Oscars de Hollywood. Ha valorat si "Nomadland" fa un retrat encertat d'una cara poc coneguda dels Estats Units.

TEMES:
Govern empresonatEstats Units
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3