Versió amb audiodescripció

Tornarem - capítol 1

Versió amb audiodescripció
Contingut per majors de 13 anys

Premi Gaudí a la millor pel·lícula per a televisió a la V edició.

Ceret, 2004. Durant l'enterrament de la seva mare, la Maria rep una visita inesperada: en Garcia, un ex combatent espanyol de la Nou, la columna del general Leclerc, que havia tingut una relació molt estreta amb els seus pares.

El passat, 1939. Les tropes nacionals entren a Barcelona. Quan el matrimoni format per en Felip i la Lola intenta fugir amb la seva filla, Maria, són detinguts per una columna franquista que segresta la nena. Tot i la seva desesperació, la parella no té més remei que continuar amb la seva fugida, amb l'ajuda del tinent Granados i un jove, en Garcia. A França, són internats al camp de presoners d'Argelers, on hi conviuran en unes condicions infrahumanes, i on coneixeran l'Anna, que acaba de perdre el seu germà. L'Anna i la Lola són reclamades per Madame Ullman, una dona francesa que treballa per a la Resistència i que ajuda els dissidents a creuar la frontera.  

Mentrestant, en Felip, el tinent Granados i en Garcia, aconsegueixen fugir d'Argelers i s'amaguen a casa de Madame Ullman, on viuen la Lola i l'Anna. Dies després, també hi arriba en Manel, un jove anarquista que fa de passador. En Felip decideix tornar a Barcelona per buscar la Maria, tot i que no aconsegueix trobar-la. Sense adonar-se'n, naixerà una inesperada passió entre el Manel i la Lola.  Quan comença la Segona Guerra Mundial, el tinent Granados, en Garcia i en Felip es veuen obligats a allistar-se a la Legió Francesa i a embarcar-se cap al desert africà. Quan s'adonen, però, que el general Pétain s'ha aliat amb els nazis, decideixen passar-se al bàndol del general Leclerc. Durant la deserció, en Garcia desapareix.  A Trípoli, després de passar-se un temps perdut al desert, en Garcia aconsegueix arribar sense forces al campament d'un destacament de la columna del General Leclerc. Allà es retroba amb en Felip i el tinent Granados. Sense pensar-s'ho dues vegades, s'uneix a ells i a la Novena Companyia en la seva nova missió: l'alliberament d'Europa.  En Manel i la Lola localitzen la Maria a Barcelona, i viatgen fins allà per alliberar-la. Durant el rescat, fereixen greument en Manel...

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3