TOTS ELS PROGRAMES

 • Amiga enemiga
  Veure vídeo

  Amiga enemiga

  En aquest episodi, la colla dels Óssos han preparat un atac contra la colla dels Tigres, però no entenen què fa la Fanon, la seva capitana, que no arriba. Mentrestant, en Tib i en Tatum, que els troben inesperadament, han de fugir perquè els altres es pensen que són uns espies. Un cop els han despistat, veuen que la Fanon, la capitana de l'altra colla, està a punt de caure per un precipici i la salven. La Fanon els ho agraeix, i això tindrà conseqüències.

 • En Nob o en Tatum
  Veure vídeo

  En Nob o en Tatum

  En aquest episodi, en Nob s'enfada amb en Lud i en Zac, perquè està cansat que s'aprofitin d'ell, i se'n va de la colla. Com que està trist perquè s'ha quedat sol, en Tib li proposa que formin una colla tots tres: en Tib, en Nob i en Tatum. En Nob hi està d'acord i es posa molt content, però sembla que a en Tatum la idea no li agrada gens, perquè voldria en Tib només per ell i està gelós d'en Nob.

 • El singlot
  Veure vídeo

  El singlot

  En aquest episodi, en Tib porta un tapall nou que li ha fet la seva mare, i en Lud i els seus amics el troben lleig i es burlen d'ell. Però la broma s'acaba quan comencen uns petits terratrèmols, i des del poblat avisen amb el corn perquè tothom s'hi refugiï. Un cop allà, l'Aron dedueix que la terra està enfadada i que el millor serà calmar-la amb una dansa ritual. Però al poblat no es posen d'acord sobre com ha de ser la dansa.

 • En dents de sabre
  Veure vídeo

  En dents de sabre

  En aquest episodi, els nens es banyen al riu, quan de sobte, apareix el tigre Dents de Sabre, que ha vingut al seu territori empès per la sequera i la manca d'aigua. Els adults del clan intenten atacar-lo, amb la mala sort que fereixen en Tatum. Com que els nens tenen prohibit sortir del poblat, a causa del perill d'en Dents de Sabre, en Tib pateix molt perquè en Tatum està ferit i no sap com es deu trobar.

 • La vida salvatge
  Veure vídeo

  La vida salvatge

  En aquest episodi, els nens del poblat han de passar la prova de la vida salvatge, que forma part de l'aprenentatge de convertir-se en adults. L'Aron, el guia espiritual del poblat, els dona les instruccions. Han de passar dos dies sols al bosc i veure com s'hi desenvolupen sense la presència dels adults. D'entrada se'n van tots molt contents, però de seguida comencen les complicacions.