Cadaqués

THALASSA, QUADERNS DE VIATGE
La vida secreta del Mediterrani

"Thalassa, Quaderns de viatge" és una sèrie documental inèdita sobre la Mediterrània, que reuneix les millors pàgines de l'equip que elabora el programa des de fa 23 anys. Una visita a llocs emblemàtics i d'interès, amb una mirada poc centrada en els clixés i que sempre busca la vida oculta i els personatges amb caràcter a tot arreu on va.

1: CADAQUÉS, PAÍS DE TRAMUNTANA

El primer d'aquest llocs es Cadaqués un poble amb unes condicions geogràfiques que el fan especial. En aquest racó del Mediterrani, hi ha una energia primària i potent, que s'expressa amb trets característics i que atreu gent de tot arreu.
Dalí i els personatges de la cultura, pescadors i coralers, guardians de la memòria marinera, mestres d'aixa... un món de petites històries, carregat de sorpreses.

Autor: Pere Secorún
Creador i director del programa "Thalassa, el mar" un del programes més antics de la Televisió Catalana (des del 1989) i un referent de qualitat. L'any 2010 va rebre el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya, en la modalitat d'Audiovisual, pel seu treball a "Thalassa".

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3