Tenim un pla - capítol 9

El primer "guitar mob" de la història tindrà lloc al Poble Espanyol de Barcelona. Encapçalats pel Manel de CMB, un grup de guitarristes de l'alçada de Pemi Rovirosa (Lax'n'Busto), Àlez Rexach (Glaucs), Joan Eloy i Vincent Fillatreau sorprendran la Charo.
A Girona, última parada: inaugurem la nova perruqueria. L'Oriol Galobardes, dissenyador d'interiors, ha realitzat canvis per ajudar l'Eva a treure'n més rendiment.
Al Poble Espanyol, és el Manel el qui ha decidit agrair a la Charo tot el suport durant aquests darrers mesos, i el programa aprofita per fer una acció promocional: el primer "guitar mob" de la història, amb músics molt importants en l'àmbit català. A veure com surt!
A Peusek tenen clar que han de sortir a la caça de nous clients, i un dels llocs ideals són els gimnasos. Ara bé, per tenir èxit cal ser original, no és fàcil apropar-se als joves i captar el seu interès.
L'Andreu Rifé ens ajudarà en aquesta missió, amb una cançó dedicada als peus.
Tot els experts del programa han coincidit que una de les grans mancances d'INOUT és la comunicació. Per solucionar-ho, truquem a un dels directors de cinema més prometedors de Catalunya, el Dani de la Orden, un mestre a l'hora d'expressar emocions en imatges.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3