Tenim un pla - capítol 8

Avui sabrem la història d'una empresa catalana que es va haver de reinventar després d'un incendi i passarem pel mercat de Girona per pentinar dependentes. Uns quants bloguers catalans que han fet la volta al món visiten l'INOUT, i la marca de guitarres busca maneres de donar-se a conèixer.
Aquesta setmana és l'aniversari de l'Eva, i el passarem al Mercat del Lleó de Girona, on farem una acció de màrqueting i pentinarem i maquillarem unes quantes dependentes del mercat.
Albert Deltell coneixerà de primera mà un cas d'èxit d'una empresa catalana. Els pots de pintura de Montana Colors arriben a tot el món des de la falda de Montserrat, i això que es van haver de reinventar després d'un incendi a la fàbrica.
A l'hostal INOUT han de passar revisió. Alguns bloguers catalans que han conegut hostals fent la volta al món visiten el "hostel" de Collserola per donar el seu punt de vista sobre les capacitats de l'alberg.
Un cop el Manel s'ha donat a conèixer a la contraportada d'"El Periódico", ara toca promocionar la marca. Weisse Hügel no sembla el nom més fàcil de recordar o escriure correctament, però volem fer una prova empírica.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3