Tenim un Pla - capítol 3

Peusek segueix sense acostar-se a la gent jove i visitem un comunicador experimentat que ens pot donar les claus per connectar amb ells. Josep Lobató va ser el primer a parlar obertament de sexe a la ràdio catalana i coneix els codis i el llenguatge dels menors de 25 anys. Quin paper hi juga, l'humor?
El Lluís Soldevila és consultor en actituds d'alt rendiment i autor del llibre 'Éxito se escribe con A'. Avui l'Eva el visita per definir una estratègia i començar la recuperació.
A la botiga de guitarres comencen els canvis i el primer de tot és desfer-se dels trastos vells per deixar espai als somnis del Manel i la Charo. Per aconseguir el canvi ens visita l'Oriol Galobardes, un mena de psicòleg de botigues especialitzat en remodelació d'espais.
Avui també coneixerem la Maria José i la Kika, les responsables del primer complex turístic d'Europa en què el 97% dels seus treballadors tenen algun tipus de discapacitat. L'hostal INOUT té 160 llits, una piscina, un gran restaurant, diverses pistes esportives i moltes sales de reunions per omplir. Aquesta empresa no té afany de lucre, tots els treballadors en són socis i els beneficis es reinverteixen en millores per l'alberg. Durant l'estiu tot funciona més o menys bé però a l'hivern l'activitat baixa molt. Tot i això, la seva filosofia no és fer fora el personal com a la resta de negocis turístics, i el que necessiten és incrementar-ne l'ocupació.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3