Tenim un pla - capítol 11

Arribem a la recta final del programa, però també al punt de partida de les empreses per si soles. El conseller Felip Puig assistirà a l'estrena de l'espot d'Inout dirigit per Dani de la Orden, que serà tot un èxit.
Arribem a la meta, o a la sortida, depèn com es miri. Després de tres mesos treballant braç a braç amb aquestes empreses catalanes, cal deixar-les soles.
El programa s'acaba, però la guitarra viatgera de Weisse Húgel segueix el seu camí. Ha arribat fins a Vilanova, a les mans d'un dels millors guitarristes del país, David Palau.
A Girona, l'Eva segueix el seu pla, i avui visita l'Associació Catalunya contra el càncer, per donar a conèixer la part reservada de la perruqueria per a persones que pateixen la malaltia.
A la família Deltell, de Peusek, els presentem el viral que va néixer d'un esbojarrat matí a la fàbrica. A més, passem l'examen de la Gina Tost, que ens dirà com veu la presència a les xarxes socials de la marca després de tota la feina de la nostra "community manager".
I finalment, l'INOUt estrena amb tots els honors el seu anunci. L'honorable conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, presideix l'estrena envoltat dels treballadors del "hostel".

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3