El fantasma de Canterville

Lord Canterville convida a l'empresari nord-americà Hiram S. Otis i a la seva família a passar el cap de setmana al seu antic Castell prop d'Ascot, Anglaterra. Lord Canterville, adverteix els nous habitants que el fantasma de Sir Simon de Canterville, avant passat familiar, vaga per la casa des que va assassinar la seva esposa, Lady Eleonor

Lord Canterville,  els adverteix que el fantasma de Sir Simon de Canterville deambula a l'edifici des de fa 500 anys, des que va assassinar a la seva esposa Lady Eleonore de Canterville. Però el Sr. Otis, estatunidenc, modern, ric i pragmàtic, ignora els advertiments. La família es muda a la mansió, atesa per Olga i Nina, dues empleades sinistres que guarden el Castell des dels últims 50 anys per herència familiar.
Sir Simon, amb l'ajuda de Lord Roland, un altre fantasma que mitjançant una sessió d'espiritisme, van tirar del seu propi castell Windsor, intenten espantar-los sense cap èxit. D'una manera hilarant es converteixen en les víctimes de les bromes de la família Otis. Però la filla dels Otis, Virginia, conscient del que succeeix, s'apesara del turmentat fantasma i al final decideix ajudar-lo perquè pugui descansar en pau.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3