Aquells joves

El 1982, juntament amb Jaume Garcia, educador social que va treballar amb joves i famílies del barri barceloní de Canyelles, es va rodar un documental ("Los jóvenes del barrio") en què es donava veu precisament a aquesta generació crescuda en un entorn hostil i marginal.

Trenta anys després, nous documentalistes tornen al barri a buscar els protagonistes, però són pocs els que queden per explicar aquella experiència. En el retrobament de l'educador amb alguns d'ells comproven què va passar.


FITXA TÈCNICA

Direcció: Ferran Andrés
Duració: 30 min.
Any: 2012
Producció: Cristina González, Daniel Castell
Guió: Ferran Andrés, Cristina González, Ana Rodríguez, Daniel Castell
Fotografia: Ferran Andrés
So: Ana Rodríguez
Muntatge: Ferran Andrés
Edició en línia: Jorge Caballero
Format d'exhibició: Betacam Digital
Productor: Màster Documental Creatiu / Televisió de Catalunya- TVC


BIOGRAFIES


Ferran Andrés Martí (Xàtiva, 1983) és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València i durant el curs 2010-2011 va fer pràctiques de realització en diversos programes de la Televisió Autonòmica Valenciana (RTVV-C9).

Va ser redactor a la revista cultural "Bocabadat" (2009-2011) en les seccions de cinema, televisió i literatura i va cursar el Màster de Documental Creatiu a la Universitat Autònoma de Barcelona (2012).

Aquells joves (2012) és el seu primer curt documental.


Cristina González Blanco (Esplugues de Llobregat, 1988). Llicenciada en Periodisme a la Facultat de Lletres de la Universitat Rovira i Virgili, Tarragona. Ha realitzat el Màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El seu interès pel documental comença a la universitat, on aconsegueix una beca per realitzar la sèrie documental "Cops amagats" de Canal Reus TV, guanyadora del segon premi dels Premis Projecta 2010 de la Universitat Cardenal Herrera de València.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3