Reportatge

S'han trobat 227 resultats.

 • Víctima de les mines antipersones
  Veure vídeo

  Víctima de les mines antipersones

  Testimoni d'en Shen, un jove cambodjà que ha perdut les dues cames per una mina antipersones. Ha pogut superar la seva discapacitat gràcies a l'ajuda del Centre Arrupe, una institució creada pel jesuïta espanyol Kike Figaredo.

 • Un monestir de portes obertes
  Veure vídeo

  Un monestir de portes obertes

  Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes, al municipi d'Os de Balaguer (Noguera), és la casa pairal dels germans maristes. Un monestir de portes obertes que uneix espiritualitat, cultura i natura. Declaracions de Robert Porta, director del monestir, i Pere Borràs, marista i superior de la casa d'espiritualitat.

 • Vida parroquial al Penedès
  Veure vídeo

  Vida parroquial al Penedès

  Reportatge sobre les celebracions dominicals en absència de prevere al bisbat de Sant Feliu de Llobregat. Visitem les parròquies de Sant Martí Sarroca i Castellví de la Marca i entrevistem Genís Sans, diaca permanent, i Rosa Maria Arbós, germana de la caritat de Santa Anna.

 • Famílies de les Llars del Seminari
  Veure vídeo

  Famílies de les Llars del Seminari

  Reportatge sobre les Llars del Seminari de Lleida, un projecte per acollir persones sense habitatge. Testimonis de dues famílies que viuen en aquest projecte social del bisbat de Lleida.

 • Viure a la Llar Natalis
  Veure vídeo

  Viure a la Llar Natalis

  Reportatge sobre la Llar Natalis de Tarragona, un projecte que acull dones embarassades en risc d'exclusió social; inclou el testimoni d'una de les dones acollides en aquest servei social de l'arquebisbat de Tarragona.

 • La mort d'un ésser estimat
  Veure vídeo

  La mort d'un ésser estimat

  Testimoni de quatre famílies que han patit la mort prematura d'un ésser estimat. Són membres de la Fundació Acompanya-Ca n'Eva, una associació que es dedica a acompanyar les persones en els seus processos de dol.

 • El Rusc de Tordera
  Veure vídeo

  El Rusc de Tordera

  Testimoni de les persones amb discapacitat intel·lectual de la Fundació El Rusc de Tordera. "Signes dels temps" ha visitat les llars on viuen i ha assistit a la gravació del programa "Diversones", a Ràdio Tordera.

 • Concepcionistes a Ciutat Meridiana
  Veure vídeo

  Concepcionistes a Ciutat Meridiana

  Les Missioneres de la Immaculada Concepció treballen en l'educació, la sanitat i la promoció de les persones. Al barri de Ciutat Meridiana de Barcelona, les germanes acompanyen els veïns i col·laboren en diversos grups i associacions.

 • Recordant Raimon Panikkar
  Veure vídeo

  Recordant Raimon Panikkar

  Recull d'intervencions del filòsof i teòleg Raimon Panikkar en diversos programes de Televisió de Catalunya.

 • Escolania de la Garriga
  Veure vídeo

  Escolania de la Garriga

  La Federació Catalana de Pueri Cantores agrupa una desena de corals d'arreu del país. Una d'aquestes corals és l'Escolania Parroquial Sant Esteve de la Garriga, al Vallès Oriental. Hem compartit un assaig amb els cantaires i hem parlat amb els pares i la directora.

 • Ajudar la població de Madagascar
  Veure vídeo

  Ajudar la població de Madagascar

  Malaria 40 és una ONG que va néixer a Castelldefels per ajudar els missioners paüls i les filles de la caritat que treballen amb els més necessitats de Madagascar. Testimoni de Cristina Cama, mare de quatre nenes malgaixes i presidenta de Malaria 40.

 • Vedruna amb els desnonats
  Veure vídeo

  Vedruna amb els desnonats

  Testimoni de Carme Lleyda, carmelita vedruna i membre de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Tarragona. La seva vocació religiosa l'ha portat a treballar en la defensa de les persones desnonades.

 • Colònies d'estiu
  Veure vídeo

  Colònies d'estiu

  Hem passat un dia a la casa de colònies Sant Marçal, a l'Alt Penedès, amb els nens i nenes del grup Colònies i Esplai Xiribec de Castellar del Vallès. Aquest esplai forma part del Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés.

 • Visita a Santa Maria de Vilalleons
  Veure vídeo

  Visita a Santa Maria de Vilalleons

  L'església de Santa Maria de Vilalleons forma part de les rutes que ofereix Catalonia Sacra. El coordinador del programa de formació, Marc Sureda, ens ofereix una visita comentada a aquest temple parroquial de la comarca d'Osona.

 • La vida després de la presó
  Veure vídeo

  La vida després de la presó

  Testimoni de Julián Campos, empresari i pare de família. Ho va perdre tot per culpa de l'alcohol i les drogues i va acabar a la presó per diversos robatoris. Ara ha sortit en llibertat i rep l'ajuda de la Fundació Obra Mercedària.