Senyora Isabel - El pare

El gat de la Isabel, l'Angelet, s'ha posat malalt. Acompanyada de la seva neta, la Gin, el porten al veterinari, i és des d'allà on la Isabel comença a escriure el "Poema del gos", un record de l'any 1928 que l'acabarà portant a la figura del pare. Paral·lelament, la Gin perdrà la seva feina actual i haurà de decidir cap on encaminar-se a partir d'ara. Jordi Vilches s'immergirà dins la poesia del gran Joan Salvat-Papasseit, coneixerem un remolcador del port de Barcelona i anirem a trobar-nos amb l'actriu Laia Marull, que ens compartirà la seva part més poètica.

El gat de la Isabel, l'Angelet, s'ha posat malalt. Acompanyada per la seva neta, la Gin, el porten al veterinari, i és des d'allà on la Isabel comença a escriure un poema d'un record de l'any 1928 que l'acabarà portant a la figura del pare.

Paral·lelament la Gin perdrà la seva feina actual i haurà de decidir cap a on encaminar-se a partir d'ara. Jordi Vilches s'immergirà dins la poesia del gran Joan Salvat-Papasseit, coneixerem un remolcador del port de Barcelona i anirem a trobar-nos amb l'actriu Laia Marull, amb qui compartirem el poema del pare.

TEMES:
Impulsem Cultura
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3