TOTS ELS PROGRAMES

 • "Maratonians"
  Veure vídeo

  "Maratonians"

  El documental "Maratonians" retrata "La Marató" a través de sis testimonis que han estat, en algun moment de la història, protagonistes del programa. "La Marató" els ha marcat i ens expliquen per què.

 • Jo també vull sexe!
  Veure vídeo

  Jo també vull sexe!

  Les persones amb discapacitat reivindiquen el seu dret al sexe. La figura de l'assistent sexual arriba amb força a casa nostra. A altres països, ho subvenciona l'estat.

 • Paris attacks: state of emergency + Inside Isis
  Veure vídeo
 • L'elecció
  Veure vídeo

  L'elecció

 • El viatge de l'Unai
  Veure vídeo

  El viatge de l'Unai

  La història real d'un nen de deu anys, l'Unai, i la seva família, en un viatge extraordinari al voltant del món durant 15 mesos seguits.

 • Tarradellas, l'home que ho guardava tot
  Veure vídeo

  Tarradellas, l'home que ho guardava tot

  "Tarradellas, l'home que ho guardava tot" fa un recorregut per la vida de Josep Tarradellas a través de la vasta documentació sobre el president de la Generalitat que es conserva a l'Arxiu Montserrat Tarradellas i Macià.

 • Tarradellas, l'home que ho guardava tot + Síria, una història d'amor
  Veure vídeo
 • Game over
  Veure vídeo

  Game over

  Premi Gaudí a la millor pel·lícula documental a la VIII edició. Fins quan podràs viure la teva fantasia? Quan el joc s'acabi, estaràs preparat per trobar el teu lloc al món real?

 • Sexe, maraques i Chihuahues + Varicel.la
  Veure vídeo
 • Sexe, maraques i chihuahues
  Veure vídeo

  Sexe, maraques i chihuahues

  Xavier Cugat és l'únic català amb quatre estrelles al Passeig de la Fama de Hollywood Boulevard. La seva biografia està plena d'amors passatgers, mafiosos, cotxes luxosos i grans pel·lícules musicals.

 • Feliç mil aniversari
  Veure vídeo

  Feliç mil aniversari

  El documental, rodat íntegrament al convent de Sant Daniel de Girona, s'endinsa en els aspectes més profunds de les motivacions i la vida íntima de les monges d'un convent en ple s. XXI mentre explica la història mil·lenària del monestir.

 • Ciutat salvatge
  Veure vídeo

  Ciutat salvatge

  Senglars regirant contenidors, gavines ocupant terrats amb agressivitat o cotorres sorolloses causant molèsties. A Barcelona, això no són fets singulars ni extraordinaris. El documental "Ciutat salvatge" explica un fenomen sense precedents que viuen moltes de les grans metròpolis del planeta: després de segles d'ocupació humana, ara són els animals els qui envaeixen la ciutat.

 • Freightened: el preu real del transport marítim
  Veure vídeo
 • Freightened. El preu real del transport marítim
  Veure vídeo

  Freightened. El preu real del transport marítim

  "Freightened. El cost real del transport marítim" revela la mecànica i els perills del transport marítim, una indústria que, malgrat que és poc coneguda, és la clau de la nostra economia,el medi ambient i el model de la nostra civilització

 • English Academy
  Veure vídeo

  English Academy

  Fins on s'està disposat a arribar per poder parlar anglès perfectament? Fins on pot arribar la passió per la llengua de Shakespeare? A què s'arribaria a renunciar per poder dominar els famosos "phrasal verbs" amb destresa? La classe d'en Chris, un veterà professor d'anglès amb un gran sentit de l'humor "british", sap bé el compromís que comporta aprendre l'idioma. Aquest grup de joves s'enfrontarà en unes setmanes al temut examen de l'Advanced, requisit "sine qua non" per aconseguir feina (o preservar-la) en un context de crisi estructural com la que vivim. Per a la Mariona, la Marta, l'Eloi, la Maria i en Pablo, el títol de Cambridge és, a més, una oportunitat única que els permetrà accedir als seus somnis. A "English academy" s'acompanyarà aquests joves durant l'aventura d'aprendre anglès, guiats pel simpàtic i irònic Chris, que s'encarrega de punxar, encoratjar i fer broma per descarregar tensions. Es presenciarà la química especial que es forja entre persones dispars que persegueixen un objectiu comú, celebrant els seus èxits, simpatitzant amb els seus fracassos i rient amb alguns xocs culturals inevitables. Els seus companys de viatge, a través de l'arxiu històric, són famosos que han hagut d'enfrontar-se al mateix repte, com el dictador Franco, els polítics Jesús Gil, Ana Botella, José María Aznar o Pablo Iglesias, l'actriu Penélope Cruz i el futbolista Gerard Piqué. Teixint escenes observacionals íntimes amb un divertidíssim arxiu històric, "English academy" és un retrat, en clau de comèdia romàntica, de la nostra relació amb l'anglès.