TOTS ELS PROGRAMES

 • L'elecció
  Veure vídeo

  L'elecció

 • Falsos enemics: La guerra contra els llops
  Veure vídeo

  Falsos enemics: La guerra contra els llops

  Segons alguns sectors de la població d'Alberta, al Canadà, els llops són una amenaça tant per a les poblacions d'ungulats de la regió com per als ramats i per a l'home i s'han d'eliminar. Però els defensors dels drets dels animals i els conservacionistes no opinen el mateix. A més, l'explotació comercial del territori ha reduït l'hàbitat natural de la fauna i això n'ha posat en perill l'equilibri. Potser la culpa de tot plegat no és dels llops, uns animals molt més intel·ligents del que molta gent es pensa.

 • El viatge de l'Unai
  Veure vídeo

  El viatge de l'Unai

  La història real d'un nen de deu anys, l'Unai, i la seva família, en un viatge extraordinari al voltant del món durant 15 mesos seguits.

 • Tarradellas, l'home que ho guardava tot
  Veure vídeo

  Tarradellas, l'home que ho guardava tot

  "Tarradellas, l'home que ho guardava tot" fa un recorregut per la vida de Josep Tarradellas a través de la vasta documentació sobre el president de la Generalitat que es conserva a l'Arxiu Montserrat Tarradellas i Macià.

 • Tarradellas, l'home que ho guardava tot + Síria, una història d'amor
  Veure vídeo
 • Game over
  Veure vídeo

  Game over

  Premi Gaudí a la millor pel·lícula documental a la VIII edició. Fins quan podràs viure la teva fantasia? Quan el joc s'acabi, estaràs preparat per trobar el teu lloc al món real?

 • Sexe, maraques i chihuahues
  Veure vídeo

  Sexe, maraques i chihuahues

  Xavier Cugat és l'únic català amb quatre estrelles al Passeig de la Fama de Hollywood Boulevard. La seva biografia està plena d'amors passatgers, mafiosos, cotxes luxosos i grans pel·lícules musicals.

 • Sexe, maraques i Chihuahues + Varicel.la
  Veure vídeo
 • Feliç mil aniversari
  Veure vídeo

  Feliç mil aniversari

  El documental, rodat íntegrament al convent de Sant Daniel de Girona, s'endinsa en els aspectes més profunds de les motivacions i la vida íntima de les monges d'un convent en ple s. XXI mentre explica la història mil·lenària del monestir.

 • Ciutat salvatge
  Veure vídeo

  Ciutat salvatge

 • Ciutat salvatge
  Veure vídeo

  Ciutat salvatge

 • Freightened: el preu real del transport marítim
  Veure vídeo
 • Freightened. El preu real del transport marítim
  Veure vídeo

  Freightened. El preu real del transport marítim

  "Freightened. El cost real del transport marítim" revela la mecànica i els perills del transport marítim, una indústria que, malgrat que és poc coneguda, és la clau de la nostra economia,el medi ambient i el model de la nostra civilització

 • English Academy
  Veure vídeo

  English Academy

  Fins on s'està disposat a arribar per poder parlar anglès perfectament? Fins on pot arribar la passió per la llengua de Shakespeare? A què s'arribaria a renunciar per poder dominar els famosos "phrasal verbs" amb destresa? La classe d'en Chris, un veterà professor d'anglès amb un gran sentit de l'humor "british", sap bé el compromís que comporta aprendre l'idioma. Aquest grup de joves s'enfrontarà en unes setmanes al temut examen de l'Advanced, requisit "sine qua non" per aconseguir feina (o preservar-la) en un context de crisi estructural com la que vivim. Per a la Mariona, la Marta, l'Eloi, la Maria i en Pablo, el títol de Cambridge és, a més, una oportunitat única que els permetrà accedir als seus somnis. A "English academy" s'acompanyarà aquests joves durant l'aventura d'aprendre anglès, guiats pel simpàtic i irònic Chris, que s'encarrega de punxar, encoratjar i fer broma per descarregar tensions. Es presenciarà la química especial que es forja entre persones dispars que persegueixen un objectiu comú, celebrant els seus èxits, simpatitzant amb els seus fracassos i rient amb alguns xocs culturals inevitables. Els seus companys de viatge, a través de l'arxiu històric, són famosos que han hagut d'enfrontar-se al mateix repte, com el dictador Franco, els polítics Jesús Gil, Ana Botella, José María Aznar o Pablo Iglesias, l'actriu Penélope Cruz i el futbolista Gerard Piqué. Teixint escenes observacionals íntimes amb un divertidíssim arxiu històric, "English academy" és un retrat, en clau de comèdia romàntica, de la nostra relació amb l'anglès.

 • On acaben els camins
  Veure vídeo

  On acaben els camins

  Un jove metge català viatja a Papua Nova Guinea, on descobreix el tractament que pot eradicar una malaltia que afecta milions de persones, el pian.