TOTS ELS PROGRAMES

 • "Mai s'havia explicat el funcionament del camp d'Argelers"
  Veure vídeo

  "Mai s'havia explicat el funcionament del camp d'Argelers"

  Felip Solé, director del documental "Camp d'Argelers", explica com va ser de difícil trobar testimonis directes que haguessin viscut al camp d'exiliats republicans. També relata com va aconseguir la pel·lícula inèdita rodada dins el camp de la població marítima francesa.

 • Retrat en Diagonal
  Veure vídeo

  Retrat en Diagonal

  El futur disseny de l'avinguda Diagonal de Barcelona ha dividit l'opinió dels barcelonins. Recollides les primeres propostes de la ciutadania, que ha demanat un model de Diagonal tipus bulevard, rambla o bé un model amb voreres laterals, l'Ajuntament ha anunciant que, abans d'acabar l'any, presentarà els dos projectes entre els quals s'haurà de triar, definitivament, la primavera del 2010.

 • Tornar a Praga al cap de 20 anys era una obligació com a reporter
  Veure vídeo

  Tornar a Praga al cap de 20 anys era una obligació com a reporter

  Joan Salvat conversa amb Carles Bosch, periodista i director de "Revolució presa 2", sobre el documental i de com ha estat la retrobada de Bosch amb els herois de la revolta del 89.

 • "Revolució: presa 2. Retorn als escenaris"
  Veure vídeo

  "Revolució: presa 2. Retorn als escenaris"

  El 9 de novembre de 2009 fa 20 anys de la caiguda de tot un símbol, el mur de Berlín. Arreu d'Europa, l'enderrocament del mur va suposar un impacte per a les consciències: queia el teló d'acer. El documental retorna el periodista Carles Bosch a Txecoslovàquia -avui la República Txeca- 20 anys després de la caiguda del mur, per retrobar-se amb els antics dirigents de la revolta, homes i dones que van participar activament en la caiguda del govern comunista txec. Bosch entrevista, en exclusiva, Václav Havel, dramaturg, líder de la revolució i expresident de la República Txeca.

 • Eduard Sanjuán parla de com va viure, com a reporter, la caiguda del mur de Berlín
  Veure vídeo

  Eduard Sanjuán parla de com va viure, com a reporter, la caiguda del mur de Berlín

  Abans de veure el documental "La nit que va caure el mur" Joan Salvat conversa amb Eduard Sanjuán, periodista i actual director del programa "30 minuts" sobre la importància que va tenir la nit del 9 de novembre pel futur de la democràcia a Europa.

 • "Baix en carboni"
  Veure vídeo

  "Baix en carboni"

  Un documental que fa un recorregut per la nova economia del canvi climàtic, una economia que, per a molts, és una realitat que ja comença a donar beneficis. El documental compta amb el testimoni d'aquells que fa uns anys van ser qualificats de visionaris i que, ara, poden establir les bases de l'economia del futur.

 • Entrevista a Ramon Folch
  Veure vídeo

  Entrevista a Ramon Folch

  Joan Salvat conversa amb el socioecòleg Ramon Folch sobre la viabilitat d'una nova economia al voltant del canvi climàtic.

 • Joan Salvat entrevista Fabio Wuytack, director de "Persona non grata"
  Veure vídeo

  Joan Salvat entrevista Fabio Wuytack, director de "Persona non grata"

  Abans de l'emissió del documental, conversarem amb Fabio Wuytack, fill de Franz Wuytack, que, entre d'altres aspectes, ens explicarà com va ser l'experiència de narrar en aquest documental la vida convulsa del seu pare, sacerdot i revolucionari a Veneçuela.

 • Querida Doña Elena - capítol 1
  Veure vídeo

  Querida Doña Elena - capítol 1

  Un treball de producció pròpia que ens transporta a l'època dels pitjors anys del franquisme, a través de testimonis i de cartes descobertes, completament abandonades en unes caixes, ara fa tres anys: les cartes del consultori radiofònic d'Elena Francis. Una descoberta que, per primera vegada, ara surt a la llum.

 • Restaurare, una història de les cuines del món
  Veure vídeo

  Restaurare, una història de les cuines del món

  Barcelona és el restaurant d'Europa, la ciutat amb l'índex de bars i restaurants més alt de l'estat espanyol, país que lidera el sector de l'hostaleria al continent. Igualment, és una de les ciutats amb més diversitat cultural. Tot i que el "boom" de la immigració estrangera és força recent, la seva participació en la gastronomia local es remunta al segle XVIII.

 • La cuina exòtica de Barcelona
  Veure vídeo

  La cuina exòtica de Barcelona

  Parlem del documental "Restaurare, una història de les cuines del món" amb Josep Maria Romero, autor de la primera guia de restaurants exòtics de Barcelona, i Txung Takarpa, restauradora.