TOTS ELS PROGRAMES

 • 17A: Lliçons apreses?
  Veure vídeo

  17A: Lliçons apreses?

  "17A: lliçons apreses?", produït per TV3, dirigit per Montserrat Besses i realitzat per Pere López, té l'objectiu d'analitzar i comprendre els processos, els comportaments i els patrons de conducta que es donen en els atemptats terroristes. El punt de partida és el "No tinc por" dels atemptats de Barcelona i Cambrils de l'agost del 2017.

 • Ciutats a contrallum
  Veure vídeo

  Ciutats a contrallum

  "Ciutats a contrallum" cartografia l'ànima de quatre ciutats que evoquen la idea de destrucció en la dècada dels 90: Kigali, Sarajevo, Beirut i Medellín, a través de les històries dels seus habitants. Un viatge cap a l'esperança, a través d'una història de ciutats i ciutadans admirables, que dia a dia intenten superar les conseqüències del fanatisme

 • Constructing Albert
  Veure vídeo

  Constructing Albert

  El documental explica l'aventura de l'Albert Adrià per construir elBarri, un innovador circuit gastronòmic a Barcelona format per sis restaurants que ja acumula diverses estrelles Michelin. Un projecte per construir-se a si mateix, per alliberar-se del pes del seu germà Ferran Adrià i de la marca que el va ajudar a convertir-se en sinònim de creativitat culinària, El Bulli.

 • Pepe Fons, el productor
  Veure vídeo

  Pepe Fons, el productor

  Molts hem crescut amb els seus anuncis. Formen part de la nostra cultura visual i fins i tot els hem incorporat en el nostre llenguatge, com quan fem servir l'expressió "cuerpo Danone". En aquest documental coneixerem qui hi havia al darrere.

 • Les 7 caixes
  Veure vídeo

  Les 7 caixes

  Aquesta és la història de Dory Sontheimer, una farmacèutica i òptica catalana d'origen alemany que, educada com a catòlica en l'Espanya de Franco i després de la mort dels seus pares, descobreix la identitat real de la seva família: generacions de jueus amb una dramàtica història de persecució i que va ser víctima de l'Holocaust nazi.

 • Gamper, l'inventor del Barça
  Veure vídeo

  Gamper, l'inventor del Barça

  Documental que descobreix, en totes les facetes de la seva vida, Hans Gamper, el personatge més important i alhora més desconegut del millor club esportiu del món, el FC Barcelona

 • La filharmònica de l'abocador
  Veure vídeo

  La filharmònica de l'abocador

  El multipremiat i emotiu documental de l'Orquestra d'Instruments Reciclats de Cateura, una agrupació musical del Paraguai que toca amb instruments fets a partir de materials de les escombraries. Una història sobre el poder transformador de la música en un entorn de pobresa i contaminació ambiental.

 • Serrat, el noi del Poble-sec
  Veure vídeo

  Serrat, el noi del Poble-sec

  Joan Manuel Serrat s'endinsa en els records de la seva infància i joventut al barri del Poble-sec. A través de les anècdotes més personals, ens traslladarem a meitats del segle passat, amb els seus costums i les seves normes.

 • Ciutadà Quatre
  Veure vídeo

  Ciutadà Quatre

  En aquest documental, Laura Poitras recull les trobades que va mantenir amb Edward Snowden, l'exempleat de la CIA que va destapar les pràctiques d'espionatge sobre la població per part de l'NSA i altres agències dels serveis d'intel·ligència dels EUA. Amb la col·laboració de Glenn Grenwald i Ewan MacAskill, periodistes de The Guardian, Poitras va fer pública la filtració de dades secretes de Snowden que va atiar el debat sobre els abusos contra la privacitat que els EUA i altres països cometen en nom de la seguretat nacional.

 • 1-O
  Veure vídeo

  1-O

  El dia 6 de setembre del 2017, el govern de la Generalitat va convocar un referèndum sobre la independència de Catalunya. Malgrat la prohibició del govern espanyol, l'1 d'octubre, en un dia plujós i en un ambient extremadament hostil, milers de persones van acudir als centres de votació. "1-O" és la crònica del que va passar en cinc d'aquests centres en un dia terrible i alhora inoblidable en què més de dos milions de persones van lluitar pacíficament per exercir el seu dret a decidir.

 • De bruixes, xurros i emocions
  Veure vídeo

  De bruixes, xurros i emocions

  La fira, aquest espai de diversió i d'esbarjo de moltes festes majors de Catalunya, està en crisi. Potser és el senyal d'una decadència imparable, o bé un nou gir d'aquesta tradició mil·lenària per adaptar-se als temps.

 • Treballar després de la crisi
  Veure vídeo

  Treballar després de la crisi

  Quan l'última crisi encara cueja, ens ve a sobre l'anomenada Quarta Revolució Industrial, amb robots i algoritmes que canviaran per sempre el món del treball tal com el coneixem.

 • Veus contra l'estigma
  Veure vídeo

  Veus contra l'estigma

  Les persones diagnosticades amb algun trastorn mental volen participar en el seu tractament i construir una nova mirada lliure de prejudicis.

 • Com hem canviat
  Veure vídeo

  Com hem canviat

  Com hem canviat" visita una família de pagesos de la Garrotxa, protagonista del reportatge "Un any a pagès" de "30 minuts" el 1992, per comprovar com s'ha transformat la societat en els últims 25 anys.

 • Alexandre Deulofeu: L'historiador del futur
  Veure vídeo

  Alexandre Deulofeu: L'historiador del futur

  Aquesta és la història d'Alexandre Deulofeu, que va demostrar que es pot historiar el futur i que va predir amb certesa grans canvis geopolítics.