TOTS ELS PROGRAMES

 • Shootball
  Veure vídeo

  Shootball

  La confessió davant de càmera de Joaquín Benítez, autor d'abusos sexuals a alumnes quan era professor de l'Escola Maristes Sants - Les Corts i únic acusat pel cas Maristes que anirà a judici. Durant quaranta anys, en tres escoles maristes, es va violar menors que tenien entre 6 i 14 anys. 43 exalumnes van denunciar 12 professors o religiosos. El relat de les víctimes, les seves seqüeles, i la lluita d'un pare coratge en busca de justícia.

 • Refugiats: Un negoci a l'alça
  Veure vídeo

  Refugiats: Un negoci a l'alça

  Quan ens diuen que al món hi ha 20 milions de refugiats, podem intentar imaginar-nos els problemes i el sofriment que s'amaguen darrere d'aquesta xifra, però també podem pensar que totes aquestes persones tenen unes necessitats per cobrir i que, per tant, són un mercat en potència. Moltes empreses ja ho han descobert, i s'han posat a treballar per oferir productes i serveis per ocupar una part d'aquest mercat.

 • Desemparats. El debat
  Veure vídeo

  Desemparats. El debat

  Després de l'emissió del documental: DESEMPARATS. L'ABUS, el "Sense ficció" posa a debat el sistema de protecció de menors, amb representants de l'administració catalana i de les associacions de famílies afectades.

 • Desemparats. L'abús
  Veure vídeo

  Desemparats. L'abús

  El segon i últim capítol de la minisèrie documental d'investigació de Montse Armengou, Ricard Belis i Albert Elfa sobre les retirades de menors per part de l'administració posarà el focus als centres de menors. Com és la vida dels infants en aquests centres? És ètic fer negoci amb els desemparats?

 • Qualsevol cosa abans que una puta
  Veure vídeo

  Qualsevol cosa abans que una puta

  Eva-Maree Kullander Smith tenia 27 anys quan el pare dels seus fills la va assassinar durant una visita supervisada pels serveis socials. La custòdia dels petits s'havia concedit a l'home, tot i els seus antecedents de violència domèstica, després que els serveis socials descobrissin que la mare havia exercit de noia de companyia.

 • Espies en l'arena. Objectiu Espanya
  Veure vídeo

  Espies en l'arena. Objectiu Espanya

  La inèdita i tràgica història d'un grup de republicans espanyols, exiliats al nord d'Àfrica, al servei de la intel·ligència militar dels Estats Units durant la Segona Guerra Mundial. Disponible a la carta fins al 14 de juny.

 • Els homes del silenci
  Veure vídeo

  Els homes del silenci

  Els homes del silenci és la història poc coneguda del grup de persones que van treballar a la rebotiga de la política per fer possible el restabliment de la Generalitat de Catalunya i el retorn de Josep Tarradellas a Catalunya el 23 d'octubre del 1977.

 • Un monstre al cap
  Veure vídeo

  Un monstre al cap

  Jean Carper és una periodista mèdica dels Estats Units amb una llarga carrera a la CNN i a la premsa escrita. Passada la vuitantena descobreix que és portadora d'un gen que la predisposa a patir la malaltia d'Alzheimer, i es proposa conèixer a fons aquest trastorn consultant els especialistes capdavanters d'arreu del món. Així descobreix la sorprenent història d'una malaltia envoltada de misteri i d'una aurèola apocalíptica més pròpia d'una pel·lícula de terror, i que no sempre es correspon amb la realitat.

 • La música és vida
  Veure vídeo

  La música és vida

  La música és vida" recull l'experiència de mesos d'uns estudiants de batxillerat de Sabadell que fan el seu treball de recerca sobre quins efectes pot tenir la música en els pacients d'Alzheimer.

 • La teoria sueca de l'amor
  Veure vídeo

  La teoria sueca de l'amor

  El tòpic defineix Suècia com un model de societat perfecta amb una qualitat de vida altíssima. Però, realment és un país feliç? És possible que la població més autònoma i independent del món estigui insatisfeta? "La teoria sueca de l'amor" estarà disponible a la carta fins al 3 de maig del 2018.

 • Dins el mateix vaixell
  Veure vídeo

  Dins el mateix vaixell

  Aquest documental ens presenta la situació econòmica mundial actual i busca solucions als problemes. Aborda qüestions com la globalització, la distribució de la riquesa i el treball i l'explotació dels recursos del planeta. Economistes, historiadors i persones del carrer exposen reptes i possibles solucions als problemes, com la renda mínima garantida.

 • 17A: Deures pendents
  Veure vídeo

  17A: Deures pendents

  Montserrat Besses i Joan Carles Peris presenten un programa en directe en què es tracta, entre altres temes, el paper de l'escola en el moment de detectar i evitar processos de radicalització. Tenim les eines adequades? Quin ha de ser el paper dels docents?

 • 17A: Lliçons apreses?
  Veure vídeo

  17A: Lliçons apreses?

  "17A: lliçons apreses?", produït per TV3, dirigit per Montserrat Besses i realitzat per Pere López, té l'objectiu d'analitzar i comprendre els processos, els comportaments i els patrons de conducta que es donen en els atemptats terroristes. El punt de partida és el "No tinc por" dels atemptats de Barcelona i Cambrils de l'agost del 2017.

 • Ciutats a contrallum
  Veure vídeo

  Ciutats a contrallum

  "Ciutats a contrallum" cartografia l'ànima de quatre ciutats que evoquen la idea de destrucció en la dècada dels 90: Kigali, Sarajevo, Beirut i Medellín, a través de les històries dels seus habitants. Un viatge cap a l'esperança, a través d'una història de ciutats i ciutadans admirables, que dia a dia intenten superar les conseqüències del fanatisme

 • Constructing Albert
  Veure vídeo

  Constructing Albert

  El documental explica l'aventura de l'Albert Adrià per construir elBarri, un innovador circuit gastronòmic a Barcelona format per sis restaurants que ja acumula diverses estrelles Michelin. Un projecte per construir-se a si mateix, per alliberar-se del pes del seu germà Ferran Adrià i de la marca que el va ajudar a convertir-se en sinònim de creativitat culinària, El Bulli.