TOTS ELS PROGRAMES

 • Salve, rei Julien! - capítol 78
  Veure vídeo

  Salve, rei Julien! - capítol 78

  When King Julien and the gang bury Sage for his bachelor party, things don't go according to plan and they must deal with Franken?Sage!

 • The End is Near
  Veure vídeo

  The End is Near

  When King Julien learns that Clover may marry Sage, he sets out to prepare the kingdom for post?Clover attacks

 • S'acosta el final
  Veure vídeo

  S'acosta el final

  La Clover se'n vol anar perquè està convençuda que en Saüc li demanarà que es casi amb ell. El rei Julien, per protegir el regne, decideix formar un exèrcit amb els lèmurs, però les fosses, mentrestant, ho aprofiten per atacar-los. El que havia de ser un simulacre de batalla durant la instrucció del nou exèrcit del rei Julien, acabarà sent una guerra amb totes les de la llei. El final cada cop és més a prop!

 • El final ja és aquí
  Veure vídeo

  El final ja és aquí

  Com mana la tradició, la Clover i en Saüc celebren el comiat de solters per separat la nit abans del casament. A la festa de la Clover hi ha regals, un pastís i la núvia que es posa a plorar: tot molt normal. Per la seva banda, el Saüc vol fer el ritual prenupcial dels lèmurs de muntanya amb l'ajuda dels seus amics. Però les coses es compliquen, i de quina manera!

 • Oh, capità, el meu capità! (2a part) (cap.28)
  Veure vídeo

  Oh, capità, el meu capità! (2a part) (cap.28)

  El rei Julien és ostatge d'uns pirates i està a punt de ser carn de tauró. La Clover i en Mort el busquen desesperadament a bord del Pipipot. Els pares del rei Julien no han beneït la collita de mangos, però, per tenir contenta Gladys, la deessa de la fruita i els cereals, han decidit sacrificar el pobre Ted. Amb un miracle no n'hi haurà prou! Aquest cop en faran falta uns quants!

 • Oh, capità, el meu capità! (1a part) (cap.27)
  Veure vídeo

  Oh, capità, el meu capità! (1a part) (cap.27)

  Després de localitzar la caixa negra de l'Aspire, el megadragó amb el qual el rei Julien es va precipitar al mar i va desaparèixer, la Clover i en Mort salpen amb el Pipipot per anar a la recerca del seu estimat rei. Els pares d'en Julien, que apareixen per reclamar la seva quota de mangos, seran els encarregats de substituir el seu fill mentre no hi sigui, i de beneir la collita de mangos d'aquest any.