Recerca en malalties minoritàries impulsada per La Marató 2019

Un total de 91 equips líders en la recerca sobre malalties minoritàries rebran finançament de La Marató 2019 per dur a terme 41 projectes de recerca biomèdica d'excel·lència. Els investigadors treballaran per aconseguir proves per detectar aquestes malalties en el moment de néixer, per fer disminuir el temps de diagnòstic i disposar de tractaments eficients, adequats i segurs, amb l'objectiu de millorar la qualitat i l'esperança de vida de les persones que hi conviuen.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
LA MARATÓ DE TV3

Recerca en malalties minoritàries: trobar les causes de dues de les malalties més comunes en embarassades

La preeclàmpsia greu i la síndrome de Hellp són les malalties més comunes que es donen durant l'embaràs i, actualment, no tenen cap tractament. L'única solució és la inducció del part, amb el perill que suposa per a la mare i el nadó prematur. L'estudi liderat per la doctora Marta Palomo, de l'Institut de Recerca Contra la Leucèmia Josep Carreras, i impulsat amb fons de La Marató 2019, pretén trobar les causes d'aquestes dues patologies.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut