RECERCA EN MALALTIES MINORITÀRIES IMPULSADA PER LA MARATÓ 2019

Un total de 91 equips líders en la recerca sobre malalties minoritàries rebran finançament de La Marató 2019 per dur a terme 41 projectes de recerca biomèdica d'excel·lència. Els investigadors treballaran per aconseguir proves per detectar aquestes malalties en el moment de néixer, per fer disminuir el temps de diagnòstic i disposar de tractaments eficients, adequats i segurs, amb l'objectiu de millorar la qualitat i l'esperança de vida de les persones que hi conviuen.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
La Marató de TV3

Recerca en malalties minoritàries: avançar en el coneixement de la malaltia de Lafora

La malaltia de Lafora és un tipus d'epilèpsia progressiva rara, encara sense tractament, que apareix en l'adolescència i produeix un deteriorament neurològic ràpid i una mort prematura. Gràcies a l'impuls de La Marató 2019, la investigació del doctor Pascual Sanz, de l'Institut de Biomedicina de València, s'encaminarà a entendre els mecanismes cerebrals de la malaltia per desenvolupar una teràpia efectiva.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut