RECERCA EN MALALTIES MINORITÀRIES IMPULSADA PER LA MARATÓ 2019

Un total de 91 equips líders en la recerca sobre malalties minoritàries rebran finançament de La Marató 2019 per dur a terme 41 projectes de recerca biomèdica d'excel·lència. Els investigadors treballaran per aconseguir proves per detectar aquestes malalties en el moment de néixer, per fer disminuir el temps de diagnòstic i disposar de tractaments eficients, adequats i segurs, amb l'objectiu de millorar la qualitat i l'esperança de vida de les persones que hi conviuen.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
LA MARATÓ DE TV3

Recerca en malalties minoritàries: conèixer més la síndrome nefròtica idiopàtica

La síndrome nefròtica idiopàtica és una malaltia minoritària que afecta els ronyons i de la qual es desconeix la causa. La investigació de la doctora Conxita Jacobs, del Vall d'Hebron Institut de Recerca, vol aprofundir en el diagnòstic de la malaltia i en els mecanismes moleculars que hi estan implicats per trobar, en el futur, una teràpia efectiva. Aquest és un del 41 projectes sobre malalties minoritàries finançats gràcies als fons de La Marató 2019.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut