Recerca en covid-19 impulsada per La Marató del 2020

Els recursos aconseguits a La Marató 2020 permetran impulsar 36 projectes de recerca sobre la Covid-19, que duran a terme 98 equips d'investigació, amb l'objectiu de trobar eines de prevenció i de diagnòstic i de dissenyar nous tractaments per fer front a la malaltia. Els investigadors que lideren cadascun dels projectes finançats ens expliquen en què consistirà la seva recerca.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
La Marató de TV3

Recerca en covid-19 impulsada per La Marató: quines característiques genètiques causen la forma greu o persistent de la covid-19?

Una part de la població té predisposició a desenvolupar formes greus o molt greus de covid-19 i d'altres a presentar-ne símptomes persistents. Darrere d'això s'amaguen característiques genètiques causals, que la recerca liderada pel doctor Jaume Marrugat, de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques, s'ha proposat esbrinar. En l'estudi hi participen prop de 4.000 persones, que tenen símptomes persistents de la malaltia o que l'han passada de forma greu.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut