Qui els va parir! - capítol 3 - Els adolescents

La Mireia Segú, la reportera del programa, va a casa del Josep i l'Assumpta, pares de dos fills adolescents. La Mireia acompanyarà la Irina, la filla de 16 anys, en una nit de festa. Les càmeres del programa recolliran la negociació de l'hora de tornada i el sacrifici que fa el pare per anar-la a buscar amb cotxe a les 5 de la matinada.

Gràcies al programa "Salut i escola", que impulsa el Departament d'Educació, se sabran quines són les preocupacions i els dubtes que tenen els joves en relació amb el sexe. La Mireia visitarà un institut de Ripollet on, un cop per setmana, una infermera informa als alumnes i resol els dubtes sobre aquesta qüestió. La pedagoga Eva Bach aportarà la visió de l'expert en aquest punt i donarà alguns consells pràctics sobre la manera de parlar de sexe als fills.

La cuinera Carme Ruscalleda serà la convidada del programa, que hi assistirà en la seva condició de mare i d'àvia. Donarà alguns consells sobre la manera d'alimentar bé els fills i farà memòria d'alguns hàbits alimentaris que s'han perdut i que seria bo de recuperar, com el pa amb xocolata o les coques de forner.

El Consell de pares, protagonitzat per una vintena de parelles, es dedicarà a parlar del mòbil: quina és la millor edat per començar a tenir-ne, com s'ha de fer servir i qui n'ha de pagar la factura.

A la secció del pare primerenc, el Lluís Gavaldà parlarà del llit portàtil, popularment anomenat "parc". Explicarà els misteris que hi ha al voltant d'aquest objecte.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3