Qui els va parir ! - capítol 18

"Qui els va parir!" arriba la gran final del concurs "Els millors avis de Catalunya" i planteja a Ferran Adrià el repte de fer menjar tres nens díficils.

Arriba la gran final del concurs "Els millors avis de Catalunya". Un jurat format per 3 avis ben coneguts, el pallasso Tortell Poltrona; l'actriu Maife Gil, la Cecília d'"El cor de la ciutat", i el músic Pau Riba seran els responsables d'escollir una parella entre les 3 finalistes. "Qui els va parir!" va engegar aquest concurs fa unes quantes setmanes com a homenatge a la feina que fan els avis amb els néts. El guanyador farà un creuer de 8 dies pel Mediterrani!

El programa ha plantejat un repte al millor cuiner del món, Ferran Adrià. La Mireia Segú, la reportera del programa, va anar a sopar a casa de tres germans que el que menys els agrada és el menjar, sobretot la verdura. Va viure en directe la paciència que han de tenir els seus pares. Per aquest motiu "Qui els va parir!" va proposar a l'ànima del Bulli que cuinés per a aquests nens, per veure si el millor cuiner del món era capaç de fer-los menjar. El plat que va preparar va ser una crema d'espàrrecs amb esferificació de iogurt.

Finalment, els membres del nostre Consell de pares parlaran de les seves preocupacions en relació amb el tema de les drogues i els fills. En Ramon Casals, professor i pedagog, serà al plató del programa per donar alguns consells.

En Lluís Gavaldà, que habitualment porta vídeos que ha trobat per la xarxa, ensenyarà alguns exemples d'avis que, tot i la bona voluntat, no se n'acaben de sortir.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3