Qui els va parir ! - capítol 16

"Qui els va parir!" Lucrecia i Gerard Quintana explicaran que la paternitat ha estat una font d'inspiració per crear música.

La Mireia Segú, la reportera del programa, visitarà una família que ha decidit fer un canvi radical de vida. Han deixat la ciutat per anar a viure a un poblet perdut a la muntanya. Explicaran com és la seva nova vida i com és l'escola rural on ara va la seva filla.

El músic Gerard Quintana, pare de 3 nens, també va fer en el seu moment un canvi de vida. Ara viu a Eivissa però visitarà el plató del programa per explicar com és la vida allà, com és ell com a pare i de quina manera li ha canviat la vida després de tenir fills.

També hi serà la cantant Lucrecia, mare d'un nen que es diu Jan. Descobrirà si és una mare patidora o no i com s'ho fa per compaginar la seva carrera professional i familiar.

La Mireia donarà a conèixer la història d'un parella, un català i una equatoriana, que esperaven un fill i van voler que la seva família, que viu a l'Equador, seguís tot el procés de l'embaràs i el naixement de la criatura a través d'internet.

Torna el consell de mestres del programa. Aquesta vegada parlant de la moda que es porta a les aules. Al plató hi haurà sis adolescents, sis estils molt diferents i la Lucrecia, el Gerard Quintana i el Lluís Gavaldà faran de jurat i valoraran l'estètica de cadascun.

Finalment en Lluís Gavaldà ensenyarà alguns vídeos que ha trobat a través de la xarxa on els protagonistes són els infants i els pares.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3