Qui els va parir ! - capítol 15

"Qui els va parir!" ensenyarà com treballen les mestres de l'Hospital de Sant Joan de Déu i inaugurarà la llar d'infants del programa per potenciar la conciliació laboral i familiar.

Molta gent no sap que en molts hospitals s'han creat escoles perquè els nens que hi han de passar temporades llargues puguin seguir els seus estudis i no perdre cursos. En aquestes escoles hi treballen mestres que cada dia s'enfronten a situacions ben diverses. La Mireia Segú, la reportera del programa, ha anat a visitar les mestres de l'escola de l'Hospital de Sant Joan de Déu per conèixer com s'organitzen, com és el dia a dia dels nens que hi estan ingressats i com ho viuen els seus pares.

Al plató hi haurà el guionista i escriptor Albert Espinosa, i l'escriptora i periodista Elisabet Pedrosa. Tots dos explicaran les seves experiències relacionades amb la malaltia i els hospitals.

També es parlarà de la dificultat de conciliar la vida laboral i la familiar, i el programa vol ser el primer a fer-hi alguna cosa. Per aquest motiu muntarà una llar d'infants per als treballadors del "Qui els va parir!", perquè mentre treballin puguin tenir els nens controlats.

D'aquest tema en parlaran dues persones que són parella a la ficció, la Berta i el Monràs de "Ventdelplà". La Rosa Gàmiz, que ha aparegut embarassada a la sèrie, acaba de tenir el seu primer fill. Ella i el Pep Cruz, que ja és avi, parlaran de les seves vivències com a pares i sobre com s'ho fan per treballar i tenir cura dels fills. La Mireia Segú ha anat a conèixer dos casos de dones que, davant la dificultat de conciliar totes dues coses, fan la seva feina amb els nens.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3