TOTS ELS PROGRAMES

 • Qui corre, vola
  Veure vídeo

  Qui corre, vola

  Amb l'emissió d'aquesta setmana, "Qui corre, vola" tanca la tercera temporada en antena. Per aquest motiu, en l'edició d'aquest dilluns s'ofereix als concursants un premi doble: doble perquè és per a una parella i també perquè a l'habitual viatge en avió, que en aquest cas és a Venècia, hi afegeix un creuer de set dies pel mar Adriàtic, sortint des de la ciutat italiana i visitant Split, Corfú, Cefalònia, Dubrovnik i San Marino. En aquesta ocasió especial, el programa es dirà "Qui corre, vola i navega" En aquest últim programa, els reporters de "Qui corre, vola", Ruth Jiménez i Joan Ramon Bonet, busquen a les platges de Barcelona parelles de concursants que ho vulguin deixar tot per anar-se'n de vacances en aquell mateix moment. Des de la seva estrena l'estiu passat, i comptant l'edició especial de Nadal i els set programes emesos entre el febrer i l'abril d'aquest any, el concurs presentat des de l'aeroport del Prat per Rosa Andreu ha regalat un total de 30 viatges a destins tan diversos com Jamaica, Cancún, Santo Domingo, Canàries, Londres, París, Amsterdam, Lisboa o Mallorca.

 • Qui corre, vola
  Veure vídeo

  Qui corre, vola

  Un viatge d'una setmana a París i nou-cents euros extres de regal. Aquesta és l'oferta que aquesta setmana els reporters de "Qui corre, vola", Ruth Jiménez i Joan Ramon Bonet, ofereixen als ciutadans de Mataró i de Granollers que vulguin deixar-ho tot per anar-se'n sols de vacances. Com sempre, guanya el concursant que, després de solucionar les qüestions laborals i acomiadar-se d'amics i família, arriba primer a l'aeroport del Prat, on l'espera la Rosa Andreu per entregar-li el premi.

 • Qui corre, vola
  Veure vídeo

  Qui corre, vola

  "QUI CORRE, VOLA" RECORRE LA RAMBLA PER REGALAR UN VIATGE A TENERIFE El concurs "Qui corre, vola" es desplaça en aquesta ocasió a la Rambla de Barcelona per buscar concursants que vulguin deixar-ho tot per anar-se'n de vacances. En el programa d'aquest diumenge, es regala un viatge d'una setmana a Tenerife, amb totes les despeses pagades i nou-cents euros extres de regal.

 • Qui corre, vola
  Veure vídeo

  Qui corre, vola

  CONCURSANTS DE MOLLET I RUBÍ COMPETEIXEN PER VIATJAR A LONDRES AMB "QUI CORRE, VOLA" Vallès Oriental contra Vallès Occidental. Aquest és l'enfrontament que proposa aquesta setmana el concurs "Qui corre, vola". Ruth Jiménez busca concursants a Mollet, mentre que Joan Ramon Bonet ho fa per Rubí. El premi per al guanyador és un viatge d'una setmana a Londres i nou-cents euros extres de regal. Com sempre, guanya el concursant que, després de solucionar les qüestions laborals i acomiadar-se d'amics i família, arriba primer a l'aeroport del Prat, on l'espera la Rosa Andreu per entregar-li el premi.

 • Qui corre, vola
  Veure vídeo

  Qui corre, vola

  "Qui corre, vola" regala un viatge a la capital portuguesa, Lisboa. En aquesta ocasió, els reporters del programa, Ruth Jiménez i Joan Ramon Bonet, es desplacen a l'Hospitalet de Llobregat i a Cornellà, respectivament, per buscar persones que acceptin la seva proposta de deixar-ho tot i anar-se'n de vacances aquell mateix dia. Els concursants hauran de competir per arribar primer a l'aeroport del Prat, on els espera la Rosa Andreu per entregar-los el premi, que aquesta vegada és un viatge d'una setmana a Lisboa i nou-cents euros extres de regal.

 • Qui corre, vola
  Veure vídeo

  Qui corre, vola

 • Qui corre, vola
  Veure vídeo

  Qui corre, vola

  El segon programa serà un especial:" Qui corre vola, de nit". En aquesta edició, la busca dels concursants es farà de nit, a Barcelona. En JR i la Ruth faran una ruta nocturna pels carrers i els locals de marxa de l'Eixample i del centre i el Barri Vell.

 • Qui corre, vola
  Veure vídeo

  Qui corre, vola

  En aquesta nova temporada, que durarà fins al 15 de setembre, s'emetran nou edicions del concurs, que manté el format habitual: una competició paral·lela entre dos concursants per arribar abans que l'altre a l'aeroport i aconseguir el premi del viatge. "Qui corre, vola" continua regalant viatges d' una setmana amb totes les despeses pagades i 900 euros extres per a una persona i a destins tan variats com: Jamaica, Lisboa , Londres, Amsterdam, París, Tenerife, i també un creuer pel mar Adriàtic En aquest nova etapa, la recerca dels concursants es fa en diferents poblacions de Catalunya enfrontant voluntaris de Girona i Lleida, Granollers i Mataró, Reus i Tarragona , Mollet i Rubí, Vilanova i la Geltrú amb Vilafranca del Penedès i també a Barcelona. Equip Equip pantalla: ROSA ANDREU, RUTH JIMÉNEZ, JOAN RAMON BONET Direcció i realització: EMILI SALA-PATAU Producció: ELISABETH MÉNDEZ Guió: JORDI PORTALS Equip Producció: CARLES RUBIO, VIRGÍNIA GRAN Equip Realització: JOAN ALBERT LLUCH, GABRIEL SERRALABÓS, ORIOL PUIG, PEP NOGUEROLES Muntatge vídeo: GENÍS VEIGAS Muntatge musical: DAVID BUSTAMANTE Disseny gràfic: FRANCESC VILA Estilista: ESTHER QUESADA La primera edició d'aquest estiu de "Qui corre, vola" regalarà un viatge a Jamaica. Els reporters Ruth Jiménez i Joan Ramon Bonet busquen concursants a Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès, respectivament.

 • Qui corre, vola
  Veure vídeo

  Qui corre, vola

  "QUI CORRE, VOLA" VIATJA A PORT AVENTURA PER TROBAR CONCURSANTS EN L'ÚLTIMA EDICIÓ DE LA TEMPORADA En l'edició del dilluns, 14 d'abril, la darrera de la segona temporada, el concurs "Qui corre, vola" es trasllada fins Port Aventura per trobar concursants que vulguin aconseguir el premi d'aquesta setmana: un viatge d'una setmana per a dues persones al parc temàtic Universal Orlando Resort, a Florida, Estats Units. Tant la Ruth Jiménez com en Joan Ramon Bonet, doncs, recorren les diferents zones d'Universal Mediterrània Port Aventura oferint aquest viatge als visitants del parc temàtic tarragoní. Com sempre, guanyen els concursants que accepten la proposta de deixar-ho tot per anar-se'n de vacances i arribar en primer lloc a l'aeroport del Prat, on els espera la presentadora del programa, Rosa Andreu, per entregar-los el premi.

 • Qui corre, vola
  Veure vídeo

  Qui corre, vola

  "QUI CORRE, VOLA" ENFRONTA SABADELL I TERRASSA I REGALA UN VIATGE A PARÍS "Qui corre, vola" juga amb la rivalitat tradicional entre les dues capitals del Vallès Occidental, Sabadell i Terrassa, i busca concursants en aquestes poblacions veïnes perquè s'enfrontin entre ells per aconseguir el premi d'aquesta setmana: un viatge d'una setmana a París. Així, la Ruth Jiménez es desplaça a Terrassa, mentre que en Joan Ramon Bonet busca gent per Sabadell. Com sempre, guanya el concursant que accepta la proposta de deixar-ho tot per anar-se'n sol de vacances i que arriba en primer lloc a l'aeroport del Prat, on l'espera la presentadora del programa, Rosa Andreu, per entregar-li el premi.

 • Qui corre, vola
  Veure vídeo

  Qui corre, vola

  "QUI CORRE, VOLA" ES CONVERTEIX PER UN DIA EN "QUI CORRE, NAVEGA". "Qui corre, vola" celebra l'arribada de la primavera regalant un creuer de set dies pel Mediterrani per a una parella amb totes les despeses pagades. Per tant, en lloc d'acabar la cursa com sempre a l'aeroport, aquesta vegada els concursants (una parella, i no un de sol com és també habitual) han d'arribar al vaixell atracat al moll adossat del port de Barcelona, on els espera la Rosa Andreu per fer-los entrega del premi. Els afortunats gaudiran d'un creuer de set dies, durant el qual visitaran Malta, Sicília, Roma, Florència i Montecarlo. En aquesta ocasió, la Ruth Jiménez busca concursants pel barri del Born de Barcelona, mentre que en Joan Ramon Bonet recorre els voltants de la plaça d'Espanya i el barri de Sants a la recerca d'una parella que vulgui deixar-ho tot per marxar de vacances aquell mateix dia.

 • Qui corre, vola
  Veure vídeo

  Qui corre, vola

  En l'edició del dilluns, 24 de març, el concurs "Qui corre, vola" regala un viatge de set dies a Lanzarote. En aquest quart programa de la nova temporada del "Qui corre, vola", la Ruth Jiménez busca concursants pels carrers de Santa Coloma de Gramenet, mentre en Joan Ramon Bonet recorre la façana marítima i la zona centre de Badalona. Com sempre, guanya el concursant que accepta la proposta de deixar-ho tot per anar-se'n sol de vacances i arriba en primer lloc a l'aeroport del Prat, on l'espera la presentadora del programa, Rosa Andreu, per entregar-li el premi.

 • Qui corre, vola
  Veure vídeo

  Qui corre, vola

  En l'edició del dilluns, 17 de març, el concurs "Qui corre, vola" regala un viatge de set dies a Cancún (Mèxic). En aquest tercer programa de la nova temporada del "Qui corre, vola", els dos reporters del programa busquen per diferents barris de Barcelona gent que vulgui anar-se'n de vacances amb totes les despeses pagades. La Ruth Jiménez fa el seu recorregut per la part alta de la Diagonal, les Corts i l'avinguda de Sarrià, mentre que en Joan Ramon Bonet recorre els carrers de Sant Gervasi i Gràcia. Com sempre, guanya el concursant que es decideix a deixar-ho tot per anar-se'n de vacances en aquell moment i que arriba primer a l'aeroport del Prat, on l'espera la presentadora del programa, Rosa Andreu, per entregar-li el premi.

 • Qui corre, vola
  Veure vídeo

  Qui corre, vola

  "Qui corre, vola" regala un viatge de set dies a l'illa de Gran Canària. En aquest segon programa de la nova temporada del "Qui corre, vola", els dos reporters del programa busquen per diferents barris de Barcelona gent que vulgui anar-se'n de vacances amb totes les despeses pagades. La Ruth Jiménez fa el seu recorregut pels voltants del Mercat de Sant Antoni, mentre que en Joan Ramon Bonet recorre els carrers del barri de la Sagrada Família. Com sempre, guanya el concursant que es decideix a deixar-ho tot per anar-se'n de vacances en aquell moment i arriba en primer lloc a l'aeroport del Prat, on l'espera la presentadora del programa, Rosa Andreu, per entregar-li el premi.

 • Qui corre, vola
  Veure vídeo

  Qui corre, vola

  Dilluns, a les 21.35, TV3 estrena una nova temporada de "Qui corre, vola", el concurs presentat per Rosa Andreu amb la col·laboració dels reporters Ruth Jiménez i Joan Ramon Bonet que busca persones disposades a anar-se'n totes soles una setmana de vacances just en el moment que se'ls proposa. El programa, que dirigeix Emili Sala-Patau, s'estructura a partir de la competició paral·lela i contra rellotge que s'estableix entre dos concursants per arribar l'un abans que l'altre a l'aeroport i aconseguir el premi del viatge. En la primera edició d'aquesta nova etapa, els dos reporters, Ruth Jiménez i Joan Ramon Bonet, comencen, cadascú per la seva banda, la recerca de concursants a la plaça de Catalunya de Barcelona. El premi és un viatge d'una setmana a l'illa de Tenerife, amb totes les despeses pagades i amb nou-cents euros extres de regal. Una vegada trobats els candidats, els acompanyen en la cursa per demanar festa a la feina, avisar familiars i amics, anar a casa a fer la maleta i arribar en primer lloc a l'aeroport del Prat per poder agafar l'avió cap a Tenerife aquell mateix dia. "Qui corre, vola" es va estrenar l'estiu passat a TV3 amb el mateix equip de presentadors i va tenir un notable èxit d'audiència amb una quota de pantalla mitjana del 23,4 % i 549.000 espectadors. En aquesta nova temporada el concurs tindrà una durada de 30 minuts i s'emetrà cada dilluns a la nit després de l'espai "El Temps". Se'n faran 16 edicions repartides en dues etapes, des d e dilluns que ve fins a finals d'abril i a l'estiu. Els destins seran diversos, des de capitals europees, Les Illes Canàries i Les Balears fins el Carib. L'equip del programa l'encapçala Emili Sala-Patau, director i realitzador; Elisabet Méndez, productora; Gabi Serralobos, Joan Albert Lluch i Oriol Puig, ajudants de realització, i Carles Rubio i Virgínia Gran, ajudants de producció.

Anar al contingut