Què podem fer per ser més sostenibles?

La sostenibilitat mira de trobar l'equilibri entre les necessitats de la població i els recursos de què disposem. Es pot afrontar de forma col·lectiva i també individual. A TV3 ho hem explicat des de vessants molt diferents.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
Espai Terra

La "biotectura", o l'arquitectura biològica i sostenible

Són cases de dimensions més reduïdes, ecològiques, fetes amb materials poc contaminants o reciclables (del cartró a la fusta, passant per pneumàtics, llaunes o ampolles). En la línia de la moda de les "tiny-houses" (les cases diminutes), constantment estan apareixent propostes per construir cases confortables i amb consciència mediambiental, amb baix impacte en l'entorn. L'Eduard Querol ha seleccionat un conjunt d'aquests dissenys arquitectònics, molt vinculats al reciclatge, als panells solars, als materials hipoal·lergògens, a la il·luminació led o als sistemes domèstics de depuració d'aigües grises. En alguns casos, són fórmules tres vegades més sostenibles que la construcció normal de formigó. De ben segur que alguna proposta us farà el pes.

Anar al contingut