Jordi Cuixart

Aquest nou episodi de "Quatre gats" se centra a conèixer la part més personal dels esdeveniments que han marcat la política catalana des del punt de vista del president d'Òmnium Cultural, en una entrevista en profunditat en què Cuixart i Ustrell abordaran diversos aspectes de l'actualitat política.
Cuixart, des d'una sala de la presó de Lledoners, reviurà els fets des del 20 de setembre del 2017, a dalt del cotxe de la Guàrdia Civil, fins al confinament actual, en què s'està 23 hores a la cel·la.
En aquest capítol també hi intervenen les germanes del Jordi, Neus i Esther Cuixart; la seva parella, Txell Bonet; els advocats que van acompanyar-lo al judici, Benet Salellas i Marina Roig; l'autora del llibre "Tres dies a la presó", Gemma Nierga; l'expresident de la Generalitat José Montilla; el director i treballador de l'empresa de Jordi Cuixart, i el vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri.
Un nou episodi de "Quatre gats" que aprofundeix en el pensament i les arrels de Jordi Cuixart, els motius que el van dur a proclamar "ho tornarem a fer" i la seva visió de la Catalunya del futur.
"Quatre gats" és un format televisiu de 50 minuts, dirigit i presentat per Ricard Ustrell, que combina l'entrevista i el reportatge, en què el periodista s'endinsa en la trajectòria i pensament d'un personatge o en una temàtica social d'interès general. És una producció de TV3 amb la col·laboració de La Manchester.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3