Accedeix a la versió amb audiodescripció

El món post-Covid, amb Jane Godall

Accedeix a la versió amb audiodescripció

En una entrevista a distància, la primatòloga Jane Goodall alerta del desequilibri que està portant la humanitat a la destrucció del planeta. En un costat de la balança hi posa la convivència entre l'espècie humana i, en l'altre, la resta de la natura.

En aquest especial de "Quatre gats" també hi intervé l'antropòloga i enginyera Yayo Herrero, que aposta per un model econòmic més equitatiu i sostenible que reajusti les desigualtats a escala global; la catedràtica de Sanitat Animal Maria Àngels Calvo, que valorarà les diferències ètiques i tecnològiques entre el tractament d'una pandèmia amb animals o amb persones; la presidenta del Consell Escolar d'Euskadi, Nélida Zaitegi, que veu l'educació com l'eina bàsica per formar les persones que construiran un món millor, i la periodista i activista pels drets humans Helena Maleno, que posarà el focus en les escletxes que les polítiques racistes poden trobar en el món postcoronavirus.

Per acabar, al programa se sentir converses en què reflexionen l'arquitecta Benedetta Tagliabue i la investigadora Mara Dierssen, l'escriptora Llucia Ramis i la cantant i actriu Yolanda Sey.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3