La millor diada de tots els temps

La diada de Tots Sants de Vilafranca va ser la millor diada de la temporada, com ja és habitual els últims anys. Però aquesta vegada també va ser la millor diada de tots els temps. Els Castellers de Vilafranca van fer una actuació espectacular, en què van superar-se fins i tot a ells mateixos; una diada amb castells extraordinaris que els van servir per tancar una gran temporada.

A "Quarts de nou", analitzem tot el que va passar a la diada de Tots Sants amb dos convidats de luxe: Toni Bach i Sergi Via, dos castellers de tronc dels Castellers de Vilafranca que van ser uns dels protagonistes de la gran diada.

A més a més, analitzarem l'estructura del 7 de 9, un castell inèdit fins que els Castellers de Vilafranca el van aconseguir descarregar aquest dijous passat, en la primera temptativa que es veia a plaça. Esbrinarem com es lliga el folre d'aquest castell majestuós.

I com viu la canalla de les colles una diada d'aquesta envergadura? Un equip de "Quarts de nou" va passar la diada de Tots Sants al costat dels més petits de la colla de Sants a l'espai reservat per a la canalla; des d'allà, les coses es van veure molt diferents.

A banda de la diada de Tots Sants, "Quarts de nou" fa balanç de la temporada de les dues colles de Valls, que aquest diumenge a Vila-rodona van tancar les portes fins a la temporada que ve. A més, en l'apartat d'altres diades, repassarem els castells més destacats del cap de setmana, en què destaquen el primer cinc de vuit de la història dels Xiquets de Reus i el primer pilar de sis dels Castellers de Terrassa.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3