L'abducció

 • Nausicaa Bonnín: "Jo m'agrado més ara que quan tenia 20 anys... quina mandra (els 20 anys)!"
  Veure vídeo

  Nausicaa Bonnín: "Jo m'agrado més ara que quan tenia 20 anys... quina mandra (els 20 anys)!"

  Nausicaa Bonnín és una sergenta dels Mossos d'Esquadra a "La fossa", la minisèrie dirigida per Agustí Vila que s'emet els diumenges per TV3. I, al teatre, es posa cara a cara amb Emma Vilarasau a "Eva contra Eva", una obra dirigida per Sílvia Munt i inspirada en el clàssic "Tot sobre Eva", de Joseph L. Mankiewicz. Les marcianes l'abdueixen per preguntar-li si creu que elles trobarien feina al teatre català. Davant la negativa, acaben planejant una invasió alienígena al Teatre Nacional de Catalunya.

 • David Caño i Borja Penalba: "L'Ovidi Montllor va optar per no callar mai"
  Veure vídeo

  David Caño i Borja Penalba: "L'Ovidi Montllor va optar per no callar mai"

  Aquest any se celebra el 25è aniversari de la mort d'Ovidi Montllor. I els marcians abdueixen dos humans que coneixen molt bé la seva obra: el músic Borja Penalba i el poeta David Caño. Són dos dels components d'Ovidi4, un projecte de música, poesia i reflexió que celebra el llegat de Montllor amb l'espectacle "Ovidi 25". La seva gira, organitzada pel Festival Barnasants, acaba el 27 de març a Vilafranca del Penedès i, el 29 de març, al Teatre Municipal de Balaguer.

 • Bruno Oro: "Enyoro quan no teníem mòbils. Crec que érem una mica més lliures que ara"
  Veure vídeo

  Bruno Oro: "Enyoro quan no teníem mòbils. Crec que érem una mica més lliures que ara"

  Els humans no podem viure sense cobertura: la que ens comunica amb el món a través dels mòbils i la cobertura emocional de l'amor, per no sentir-nos encara més sols i abandonats en aquest racó de galàxia. De tot això en parla, amb molt d'humor i amor, al costat de Clara Segura, Bruno Oro, en una comèdia que es pot veure aquests dies al Teatre Romea de Barcelona. Bruno Oro, un humà polifacètic que, abduït, se sent molt identificat amb nosaltres, els marcians.

 • Ivan Massagué: "Els 40 em proven. Estic més jove que mai"
  Veure vídeo

  Ivan Massagué: "Els 40 em proven. Estic més jove que mai"

  Els humans som com les rentadores: arriba un dia que deixem de funcionar bé i necessitem un reset. Així és com ho veuen els marcians, aquí en diem crisi dels 40. Per recavar informació sobre el tema abdueixen l'actor Ivan Massagué que, amb la Marta Bayarri, protagonitza "Aquella nit", una comèdia romàntica, gamberra i musical dirigida per David Selvas. I acabaran parlant amb el penis de l'Ivan. Què passa? A la nau dels marcians, i al teatre, tot és possible.

 • Peyu: "Si Cervantes aixequés el cap, probablement l'hi tallarien, a dia d'avui"
  Veure vídeo

  Peyu: "Si Cervantes aixequés el cap, probablement l'hi tallarien, a dia d'avui"

  En Peyu és un espècimen atractiu per als marcians: té passat extraterrestre, present reivindicatiu al teatre i visió de futur ramader. L'actor i humorista és al Teatre Club Capitol de Barcelona amb l'espectacle "El gallardo espanyol", un monòleg satíric a partir de l'obra de Miguel de Cervantes amb què ironitza sobre el control de la llibertat d'expressió. En la seva conversa amb els marcians, en Peyu els alerta de l'ombra de la censura, rep la visita inesperada d'una gran figura de l'escena i posa en pràctica els seus coneixements de producció lletera.

 • Lídia Damunt: "L'amor no dona la felicitat, a mi em fa feliç fer cançons."
  Veure vídeo

  Lídia Damunt: "L'amor no dona la felicitat, a mi em fa feliç fer cançons."

  Fa molts anys que li diuen murciana marciana, però no ha estat fins ara que ha batejat un disc amb connotacions alienígenes. "Nacer en Marte" (La Castanya, 2019) és el sisè àlbum de Lídia Damunt i el més pop de la seva carrera. Fruit d'una crisi personal, les cançons s'endinsen en la intimitat de les relacions sentimentals sense renunciar al sentit de l'humor i l'originalitat marca de la casa. Els marcians l'abdueixen i planegen amb ella com envair la Terra. Esteu avisats.

 • Rosa Boladeras: "Jo, a qualsevol revolució, m'hi apunto la primera"
  Veure vídeo

  Rosa Boladeras: "Jo, a qualsevol revolució, m'hi apunto la primera"

  L'actriu Rosa Boladeras és l'abduïda d'aquesta setmana. Els marcians volen saber per què és tan important la Rambla de Barcelona i per què els humans ens dediquem a regalar-nos flors els uns als altres. Per això han fet pujar a la nau la protagonista de l'obra "La Rambla de les floristes" de Josep Maria de Sagarra que ha dirigit Jordi Prat i Coll. La terrassenca respon el qüestionari marcià enmig de l'extensa gira que portarà aquesta producció del Teatre Nacional de Catalunya per 19 ciutats del Principat.

 • Jaume Sisa: "Els humans somiem molt i diem moltes mentides"
  Veure vídeo

  Jaume Sisa: "Els humans somiem molt i diem moltes mentides"

  Per fi els marcians s'han decidit a abduir un dels terrícoles més galàctics que habiten la Terra, Jaume Sisa. El músic i poeta acaba de publicar "Els llibres galàctics", dos volums que recopilen gairebé la seva obra completa, des del 1966 fins al 2018, amb totes les seves reencarnacions creatives. Aconseguiran connectar en la mateixa òrbita els nostres marcians i el cantautor galàctic?

 • Maruja Limón: "No som submises. Tenim independència. Som autònomes"
  Veure vídeo

  Maruja Limón: "No som submises. Tenim independència. Som autònomes"

  Els marcians estan encuriosits per conèixer les Maruja Limón, una banda de música de cinc dones que van decidir posar-se el nom d'una senyora que té molt mala vida per culpa d'un senyor. Ara han publicat "Ante mí", el seu segon disc, i demostren que estan disposades a fer el que calgui per fer sentir la seva veu... amb alegria!

 • Àlex Murga: "Beals The Band no és una teràpia personal. Aquí el que importa és la música"
  Veure vídeo

  Àlex Murga: "Beals The Band no és una teràpia personal. Aquí el que importa és la música"

  Ha arribat fins a Mart la notícia que aquest diumenge se celebra La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada enguany a les malalties minoritàries. I els Marcians volen conèixer l'Àlex Murga, que malgrat que està afectat per una d'aquestes malalties, la síndrome de Beals, lidera el grup Beals The Band, amb qui acaba de treure disc, "Use protection", amb l'objectiu de fer-ho passar bé i fer ballar tothom. Aquest diumenge ho demostraran a La Marató.

 • Guillem Albà
  Veure vídeo

  Guillem Albà

  Els marcians estan molt encuriosits per saber com ens ho fem els humans per anar atabalats tot el sant dia, i per això abdueixen Guillem Albà, que aquests dies presenta a l'Off de La Villarroel, a Barcelona, l'espectacle "Calma!". Aviat també veurem el clown vilanoví fent de presentador d'un nou programa: "El llenguado".

 • Greta Fernández: "Jo, de moment, crec que no soc més bona que mon pare. A veure si el supero"
  Veure vídeo

  Greta Fernández: "Jo, de moment, crec que no soc més bona que mon pare. A veure si el supero"

  Els marcians abdueixen la Greta Fernández, que estrena "La hija de un ladrón", un drama social amb què va rebre la Concha de Plata del Festival de Sant Sebastià per la seva interpretació. En aquest primer llargmetratge de la directora Belén Funes, qui fa de pare a la Greta a la ficció és, precisament, el seu pare real, Eduard Fernández. I els marcians, entre altres coses, interroguen l'actriu per saber si és habitual que les professions passin de pares a fills a la Terra.

 • Àlex Brendemühl: "De vegades, el silenci és més poderós que la paraula"
  Veure vídeo

  Àlex Brendemühl: "De vegades, el silenci és més poderós que la paraula"

  Els personatges que interpreta l'actor Àlex Brendemühl sovint són silenciosos. Ho diuen tot amb un gest i una mirada. I ara que s'estrena "Madre", de Rodrigo Sorogoyen, en què Brendemühl fa el paper de la parella d'una mare que ha perdut el seu fill, els marcians l'abdueixen perquè els ajudi a desxifrar un misteri: per què moltes vegades els humans diuen una cosa però fan cara de voler dir la contrària?

 • Anna Moliner: "Les actrius sempre diem la veritat"
  Veure vídeo

  Anna Moliner: "Les actrius sempre diem la veritat"

  Canta, interpreta, riu i fa riure. Anna Moliner és una humana plena de recursos que han cridat l'atenció dels marcians, com el seu paper a l'obra "Rita", de Marta Buchaca. En aquesta abducció, els marcians ampliaran els registres sobre uns éssers peluts que es diuen gossos, sabran què costa dir adeu i cantaran èxits de la música popular dels vuitanta!

 • Mazoni: "Emprenyar-se també és important. No tot ha de ser bon rotllo".
  Veure vídeo

  Mazoni: "Emprenyar-se també és important. No tot ha de ser bon rotllo".

  Els marcians abdueixen Jaume Pla, "Mazoni", que ha publicat "Desig imbècil", el novè àlbum de la seva carrera musical. Han vist que aquest individu està molt enfadat amb tot i han volgut descobrir com un humà descarrega la seva ràbia a través de la música.

Anar al contingut