L'abducció

 • Mazoni: "Emprenyar-se també és important. No tot ha de ser bon rotllo".
  Veure vídeo

  Mazoni: "Emprenyar-se també és important. No tot ha de ser bon rotllo".

  Els marcians abdueixen Jaume Pla, "Mazoni", que ha publicat "Desig imbècil", el novè àlbum de la seva carrera musical. Han vist que aquest individu està molt enfadat amb tot i han volgut descobrir com un humà descarrega la seva ràbia a través de la música.

 • Jaume Pla "Mazoni": Se'm dona bé emprenyar-me .
  Veure vídeo

  Jaume Pla "Mazoni": Se'm dona bé emprenyar-me .

  Els marcians abdueixen Jaume Pla, "Mazoni", que ha publicat el disc "Desig imbècil", el novè àlbum de la seva carrera musical. Han vist que aquest individu està molt enfadat amb tot i han volgut descobrir com un humà descarrega la seva ràbia a través de la música.

 • Jose Corbacho: "La vida és tan tràgica que l'humor és l'únic que no es pot perdre"
  Veure vídeo

  Jose Corbacho: "La vida és tan tràgica que l'humor és l'únic que no es pot perdre"

  Els marcians abdueixen Jose Corbacho després d'haver-lo vist fent el musical "La tienda de los horrores", dirigit per Àngel Llàcer i Manu Guix, que es pot veure aquests dies al teatre Coliseum de Barcelona. Li fan un test sobre els seus nivells d'humor i posen a prova la seva simpatia; com que els cau molt bé, li acaben fent una oferta que no pot rebutjar.

 • Juliana Canet: "La tele és un pal total"
  Veure vídeo

  Juliana Canet: "La tele és un pal total"

  Si entre els plans dels marcians hi ha envair la Terra, s'hauran d'obrir un perfil d'Instagram. És el consell de la Juliana Canet, una jove "instagramer" que es dedica a explicar-nos, a humanes i humans, els secrets de l'adolescència als programes "Adolescents Icat" i "Tot es mou".

 • Joan Garriga: "Hi ha grans líders mundials que ens governen a qui els aniria molt bé ser més rumberos"
  Veure vídeo

  Joan Garriga: "Hi ha grans líders mundials que ens governen a qui els aniria molt bé ser més rumberos"

  Aquest cap de setmana Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic actuarà al Mercat de Música Viva de Vic i a les Festes de Mercè, on presentarà el seu últim treball, "Nocturns de vetlla i revetlla". Abans, els marcians han volgut abduir-lo per conèixer de prop els espècimens humans anomenats "rumbers", i també com funciona un instrument anomenat acordió, i esbrinar per què es concentren tants músics aquesta setmana a Vic.

 • Lildami: "Tots els meus temes em semblen tan bons que tots podrien ser cançons de l'estiu"
  Veure vídeo

  Lildami: "Tots els meus temes em semblen tan bons que tots podrien ser cançons de l'estiu"

  Lildami és l'autor d'"Anorac", la cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio. Els marcians han decidit abduir el traper per entendre el fenomen terrícola de tenir una cançó determinada per a aquesta època de l'any a la Terra. D'on surt aquesta necessitat humana? Quines cançons ho han estat? Quines ho seran aquest estiu? El terrassenc els ho intenta explicar en l'abducció més estiuenca de la temporada.

 • Suu: "A Instagram ningú m'està mirant, estan veient un vídeo meu"
  Veure vídeo

  Suu: "A Instagram ningú m'està mirant, estan veient un vídeo meu"

  A Instagram, la Suu penjava vídeos tocant la guitarra a casa seva. Feia versions i cançons pròpies com "Lligar no és lo teu". I als seus seguidors els agradaven tant que la van convèncer perquè gravés un disc, "Natural", que ha sigut un dels èxits de la temporada, i el 6 de juliol la porta al festival Canet Rock. Els marcians abdueixen la Suu perquè els expliqui com funciona això d'Instagram, i de passada, li demanen quatre consells per lligar en condicions.

 • Maria Rodríguez Soto: "Volia veure com era treballar estant embarassada. Es pot fer"
  Veure vídeo

  Maria Rodríguez Soto: "Volia veure com era treballar estant embarassada. Es pot fer"

  Maria Rodríguez Soto és un espècimen femení singular: una terrícola a qui li va sortir feina perquè estava embarassada. El procés de gestació real de l'actriu va servir de motor i de fil conductor de la pel·lícula "Els dies que vindran", una història de ficció sobre una parella que espera un fill. El film, dirigit per Carlos Marques-Marcet, va guanyar cinc premis a l'últim Festival de Màlaga, entre aquests, el de millor pel·lícula i el de millor actriu per a Maria Rodríguez Soto. Els marcians tenen debilitat pels nadons com el de la Maria, fins al punt que estan disposats a quedar-se'l... a canvi d'un preu raonable.

 • Juan Tamariz: "El truc de la meva vitalitat és l'amor a tota la humanitat"
  Veure vídeo

  Juan Tamariz: "El truc de la meva vitalitat és l'amor a tota la humanitat"

  Els marcians abdueixen aquesta setmana algú que, amb 76 anys, té el secret de la vitalitat: el mag Juan Tamariz. És l'espècimen de més edat que els marcians han abduït mai i han quedat fascinats per la seva simpatia i bon humor. Els terrícoles ho podran comprovar al Teatre Tívoli de Barcelona, on, fins al 16 de juny, presenta l'espectacle "Magia potagia... y más!".

 • The Pinker Tones: "Als humans ens costa molt gestionar el silenci"
  Veure vídeo

  The Pinker Tones: "Als humans ens costa molt gestionar el silenci"

  Pel centenari de la seva creació, els The Pinker Tones han decidit homenatjar el primer instrument electrònic de la història i el seu creador, León Theremin, que també li va donar nom. Ho han fet amb un disc amb el Quartet Brossa i un espectacle que inaugurarà el Sónar +D d'aquest any. Als marcians els ha arribat que els terrícoles han utilitzat el theremin per representar el so de les seves naus espacials. Per això, intrigats, decideixen abduir l'instrument i els The Pinker Tones alhora.

 • Santi Balmes: "Has d'entrar a l'escenari pensant que ets 'lo puto más'"
  Veure vídeo

  Santi Balmes: "Has d'entrar a l'escenari pensant que ets 'lo puto más'"

  Amb vint ans de carrera a l'esquena, Love of Lesbian fan memòria i escullen les cançons més oníriques del seu repertori per a "Miralls i miratges", un espectacle entre el concert i el teatre que es pot veure fins al 9 de juny al Teatre Condal de Barcelona. I els marcians abdueixen Santi Balmes, cantant del grup i escriptor, perquè faci memòria i els expliqui quatre coses sobre "la vida del rock and roll".

 • El mal d'Europa
  Veure vídeo

  El mal d'Europa

  Els marcians es pregunten quins són els mals que amenacen Europa. En parlen amb el periodista britànic Paul Mason, crític amb el Brexit, i amb el veterà director Mike Leigh, que estrena "La tragedia de Peterloo". També amb Esther López, de la companyia La Calòrica, que ha adaptat el clàssic de la comèdia grega "Els ocells"; amb Luis Martín-Estudillo, autor d'un assaig sobre euroescepticisme i cultura, "Despertarse de Europa", i amb Blixa Bargeld, líder de la banda de rock Einstürzende Neubauten, que ha escrit la novel·la "Europa. Una letanía".

 • Hidrogenesse: "Per estranyes que semblin, fem cançons per a tothom"
  Veure vídeo

  Hidrogenesse: "Per estranyes que semblin, fem cançons per a tothom"

  El duet de pop electrònic Hidrogenesse és un dels grups més imaginatius i originals del país. Estrenen disc, "Joterías bobas", i els marcians els abdueixen perquè els expliquin què és això de les "joterías", però també per saber com es pot fer carrera al món del pop cantant cançons sobre autopistes, gent gran o màquines que s'espatllen.

 • Bruna Cusí: "L'èxit fa por, és com si t'haguessin abduït"
  Veure vídeo

  Bruna Cusí: "L'èxit fa por, és com si t'haguessin abduït"

  Els marcians ens espien perquè tenen previst instal·lar-se un dia al nostre planeta. Però han vist "Dogville: un poble qualsevol" al Teatre Lliure i s'han espantat. Tots els terrícoles som tan cruels amb els forasters com ho són amb la protagonista d'aquesta història? Faríem el mateix amb ells si un dia es decideixen a baixar? Per esbrinar-ho han abduït l'actriu Bruna Cusí i no s'han quedat gaire més tranquils. Això sí, ella els ha ensenyat a posar-se una faixa i enfilar-se a un castell. I a fingir un bon orgasme. Uns bàsics per sobreviure a la Terra.

 • Albert Serra: "La gent és addicta a les imatges"
  Veure vídeo

  Albert Serra: "La gent és addicta a les imatges"

  Els marcians porten la nau a la frontera entre el cinema i la sala d'exposicions i abdueixen un artista que es mou amb solvència entre tots dos mons: Albert Serra. El cineasta de Banyoles ha guanyat el premi especial del jurat Un certain regard del Festival de Canes per la pel·lícula "Liberté" i ha transitat amb èxit pels museus amb les instal·lacions "Personalien", al Museo Reina Sofía de Madrid, i "Roi Soleil", a la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona. Serra és un creador d'imatges que sempre busca punts de vista insòlits, fins i tot en l'anatomia dels marcians!