Jubilats enfeinats

Acaba d'arribar al cinema "The old man and the gun", la pel·lícula amb què Robert Redford, als 82 anys, ha decidit retirar-se de la interpretació. Diu, però, que no es tanca les portes a continuar dirigint o produint.
De la mateixa manera, Carme Ruscalleda ha tancat el Restaurant Sant Pau, però això tampoc vol dir que tanqui del tot la seva etapa professional.
L'actor Ron Perlman, de la mateixa quinta de la cuinera i conegut per protagonitzar "Hellboy" i les sèries "Sons of Anarchy" i "La bella i la bèstia", no tanca la seva carrera, sinó que acaba d'inaugurar la seva pròpia productora cinematogràfica.
Els marcians han de saber, doncs, que els humans tenim uns jubilats molt actius, com els que retrata l'escriptora Antònia Carré-Pons en el llibre de relats "Com s'esbrava la mala llet", en què els personatges continuen gaudint de la vida més enllà de la feina.
Paca Tricio, la presidenta de la Unió Democràtica de Pensionistes d'Espanya, al seu torn, a l'assaig "La rebelión de los mayores", acabat d'editar, subratlla l'activisme polític creixent dels pensionistes, una rebel·lió amb arrugues que no s'arruga.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3