Fugir de l'asfalt. De les ciutats als pobles.

Un dels fenòmens associats als efectes de la pandèmia és un presumpte èxode de famílies de les ciutats cap als pobles.
Parlem amb alguns artistes que van decidir fer aquest camí de l'àmbit urbà al rural abans d'aquest de l'esclat de la Covid.

Rodrigo Cuevas, molt abans de poder-ho triar, quan encara era un nen, ja tenia clar que la seva vida havia de ser en un petit nucli de només 15 habitants. El músic asturià, que s'autodenomina agitador folklòric, és enmig de la natura i de la vida de pagès on troba la inspiració per a la seva obra.

Fa 5 anys el dissenyador i il·lustrador Roger Ruppmann amb la seva família van decidir traslladar-se del barri barceloní de Gràcia fins al poble del Montseny, una aventura que explica al còmic "Avui m'he comprat una destral".

I fa dos anys uns altres artistes abandonaven Barcelona per traslladar la seva vida a Mieres, un petit nucli de 350 habitants. El col·lectiu Nyam Nyam instal·laven el seu centre d'operacions de l'urbà barri del Poblenou en una casa garrotxina on reben artistes d'arreu per fer-hi residències. Una experiència que es pot gaudir a través de la programació de "Si no vols pols no vinguis a l'era".

TEMES:
Cultura
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3