El silenci del suïcidi

El reportatge aborda de manera directa el tema del suïcidi, un tabú envoltat de silenci.
Cada cop més veus apunten que se n'ha de parlar per preservar la vida. Al programa hem parlar amb el doctor Francisco Villar, coordinador del programa d'atenció a la conducta suïcida del menor de l'Hospital Sant Joan de Déu.
També amb els escriptors Víctor Panicello, que s'ha autopublicat el llibre "Volar" perquè cap editorial li ha volgut editar una història sobre suïcidi juvenil; María de Quesada, autora de "La niña amarilla. Relatos suicidas desde el amor" (Vergara, 2021), inspirat en un intent de suïcidi que va fer ella mateixa quan era adolescent, i Marc Caellas, escriptor i director teatral que ha publicat "Notas de suicidio" (La uña rota, 2022).
Les Impuxibles, Clara i Ariadna Peya, aporten la seva visió en la peça "Harakiri", que tracta el suïcidi d'una dona gran. Una obra que interpel·la tota la societat sobre què estem fent malament perquè les xifres de mort per suïcidi no parin de créixer.
Finalment, Joan Maria Morros, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, explica com n'han de parlar els mitjans de comunicació.

TEMES:
Cultura
Subtítols en: català / castellano (traducción automática) / English (automatic translation)
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3