Com ens connectem amb la natura?
INSEREIXCopia aquest codi per afegir-lo a la teva pàgina:
Les circumstàncies actuals ens han fet revalorar la natura. Per una banda, la pandèmia ha evidenciat la importància d'estar en contacte amb els entorns naturals. Per l'altra, la crisi climàtica ha demostrat la necessitat de preservar el nostre planeta. I la cultura com veu la natura? Des de sempre, la cultura ha vist la natura com a llavor: inspiració, matèria i espai artístic. En aquest reportatge, quatre artistes ens parlen de la importància de la natura en la seva obra, de com els ajuda a crear i de quina manera hi connecten. Són Julio Manrique, que dirigeix l'obra de teatre "Animal negre tristesa", a la Sala Beckett; l'escriptora Pilar Codony, que ha guanyat el darrer Premi Documenta amb la novel·la "Distòcia"; l'artista visual Laia Estruch, que acaba de guanyar el Premi Ciutat de Barcelona, i que porta "Assaigs oberts d'ocells perduts" al MACBA, i, finalment, l'artista quebequesa Sylvie Bussières, que exposa el seu treball "Males herbes" a la Fundació Palau de Caldes d'Estrac. El músic Pantaleó hi intervé amb el tema musical "Pi", del seu últim treball discogràfi,c "Afluents" (Música Global, 2021).
- TEMES:
- Cultura
TV3alacarta ofereix alguns continguts amb subtítols en diferents idiomes obtinguts automàticament a partir de la subtitulació en català.
La traducció automàtica és una eina molt útil i flexible que aporta una gran immediatesa, però també cal tenir en compte que pot generar errors.
Amb aquest servei, els continguts de TV3 són més accessibles per a les persones que no entenen el català o que estan en procé d'aprendre'l.
Més informació sobre el Servei de subtitulació.
- Aquest clip és de: Natura i David Olivares